Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un farmacist britanic își va petrece restul vieții în închisoare după ce și-a sugrumat soția. Acesta voia să încaseze asigurarea sa de 2 milioane de lire pentru a începe o viață nouă cu iubitul său în Australia, conform Dailymail.

Mitesh Patel, din Middlesbrough, a sperat că moartea soției îi va aduce 2 milioane de lire. Acesta voia să înceapă o familie cu dr. Amit Patel, folosind embrionii înghețați ai soției sale pe care a sugrumat-o.

Mitesh a încercat să transforme uciderea soției într-o spargere a casei lor, care nu e departe de farmacia pe care o aveau împreună.

Însă, minciunile lui au fost dejucate când investigatorii i-au analizat activitatea folosind aplicația Health de pe iPhone-ul său. Ucigașul și soția lui foloseau amândoi aplicația, iar acest demers legal este o premieră în Marea Britanie.

Aplicația analizează pașii pe care o persoană îi face într-o zi și a infirmat minciuna lui Patel despre moartea soției sale.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Ecce Kurrupt Să râzi cu kuru nu altceva... Adică carevasăzică Homo Superior trădat de propriul iPhone. Planul neprihănitului era perfect și altfel fomistul ar fi reușit să se mute permanent în bananierul primordial cu partenerul său strategic și să înbuce fructe interzise pe săturate...

5 decembrie 2018 12:42

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.