Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Directorul general al TVR, Doina Gradea, a declarat, după ce a fost audiată marţi la Parlament, că sumele vehiculate în spaţiul public legate de cheltuielile pentru festivalul Cerbul de Aur nu sunt cele reale, precizând că TVR a primit un milion euro pentru Centanar de la Ministerul Culturii.

„Trebuie să ştim exact cine a furnizat aceste informaţii. Sunt sigură că nu sunt din interiorul TVR că nu ar fi putut să facă nimeni. În plus nu sunt reale sume. Toate evidenţele noastre sunt în lei, nu în euro. Este normal în momentul în care îţi cer daune financiare să dai în judecată la rândul tău dacă nu sunt publicate sursele. A dezvălui sume din contracte, pe care nu eu le-am inventat, înseamnă să expun legal societatea. Toate instituţiile în drept care pot verifica, o fac. E datoria lor. Nu avem cum să nu punem la dispoziţie toate documentele. Informaţiile apărute în presă se referă la o parte dintre contacte. Sunt mult mai multe”, a declarat Doina Gradea la finalul audierii de marţi în Comisia de cultură a Camerei Deputaţilor.

Integral pe Mediafax