Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Se observă imediat că internetul a deschis poarta lumii pentru cea mai mare invazie a imbecililor cunoscută vreodată. După ce lumea asta a fost străbătută de-a lungul mileniilor de migratori, de armate, de misionari, de exploratori, de călători – acum a venit vremea să se plimbe, în sus și-n jos, imbecilii.

Internetul este podiumul pe care se poate sui oricine ca să vorbească lumii. Facebook și altele asemenea sînt „microfoanele” care-i propagă vocea.

Integral pe EcuisineComentarii

Ecce Kurrupt Adică cum ar veni, scrierea ecce un dezastru pentru omenire. Comunicacarea nescrisă cea de taină ecce mai bună. Și ce ecce de fapt cunoașterea dacă tot ne-am băgat așa adânc în filozofie? Dacă te urci în bananierul primordial și înbuci din fructul interzis, de exemplu, și apoi vrei să uiți de franjurii de la gaura kurcubeului, ecce mai ușor dacă vorbești doar cu alți fomiști repetenți și nu citești nimic ce scrie imbecilii pe internet?

4 decembrie 2018 15:34

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.