Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Milionar de pe YouTube până să meargă la şcoală. Este povestea incredibilă a unui micuţ american, care, în ciuda vârstei, a câștigat 22 de milioane de dolari, doar în 2018, datorită canalului său de pe platforma online. Cum a reuşit asta? Simplu. Puştiul, care deține canalul Ryan ToysReview, testează jucării.

Băiețelul are aproximativ 17,3 milioane de abonați, iar clipurile sale au în total peste 26 de miliarde de vizualizări. „Îi plac mașinile, trenurile, Thomas și prietenii, Lego, supereroii, jucăriile Disney… aventurile amuzante cu familia și multe altele. Lui Ryan îi place și să facă experimente pentru copii ușoare și amuzante„, se poate citi în descrierea canalului său de pe YouTube.

Potrivit topului celor mai bine plătite vedete pe YouTube pe 2018 publicat de Forbes, câștigurile lui Ryan s-au dublat de anul trecut, când a ocupat locul al optulea în clasamentul realizat de prestigioasa publicație.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.