Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

România a muncit mult pentru a intra în Uniunea Europeană dar guvernarea PSD- ALDE consideră acum o greșeală acest pas. Europarlamentarul ALDE Norica Nicolai aruncă bomba și practic declară război Comisiei Europene. Nicolai a anunţat, într-o declaraţie, că sunt analizate mai multe posibilităţi legale pentru denunţarea raportului MCV la Curtea Europeană de Justiţie, acuzând că documentul este unul pur politic, anunță GÂNDUL.

„Ultimul raport a fost emis acum trei săptămâni şi a arătat tuturor, nu numai României, cât de autoritar este comportamentul Comisiei Europene. Pentru că solicită, în cadrul recomandărilor, amânarea procedurilor legale şi suspendarea legislaţiei, ceea ce nu este în acord cu tratatele europene pentru că ştim cu toţii că justiţia este o chestiune de subsidiaritate (...)

După mine, acesta nu este un instrument legal, ci unul politic, folosit de Comisia Europeană, de diferitele formaţiuni politice şi, dacă ne uităm la istoria acestui raport, pus în 2006, ale căruia patru obiective au fost deja îndeplinite încă din 2010, avem 8 ani de când interesele politice sunt contrare României.

Noi acum analizăm posibilităţile legale de a denunţa acest raport în faţa Curţii Europene de Justiţie pentru că, din punct de vedere legal, este un document accesoriu tratatului nostru de aderare, iar dacă ambele părţi sunt de acord să încheie acest document, suntem obligaţi să mergem în faţa Curţii. Nu se poate numi justiţie ceea ce conţine acest raport, ci politicianism pur, ceea ce nu este acceptabil", a declarat Norica Nicolai, citată de ANTENA3.

Condamnat nedefinitiv la 8 ani de închisoare cu executare pentru corupție, Darius Vâlcov, consilier în Guvernul României, a lansat o serie de acuzaţii, spunând că România nu are autostrăzi din cauza altor ţări care ar avea un asemenea interes, însă nu le-a numit, constată CURENTUL. „Interesul să nu cred că aceia care îşi doresc ca acest guvern să eşueze şi care şi-au dorit ca de fiecare dată România să eşueze. Sunt foarte multe ţări care nu s-ar bucura ca România să fie plină de autostrăzi astăzi”, a spus Vâlcov.

Comisarul european pentru politica regională Corina Crețu  susține că Guvernul ar trebui să depună proiecte de accesare a fondurilor europene inainte de a aduce acuzatii Comisiei Europene. Comisarul european spune că o va invita miercuri, pe Viorica Dăncilă, atunci când premierul va fi la Bruxelles, să spună care este poziția Guvernului in privinta unor atacuri ale unor membri PSD, mentionand ca pana acum nu a vazut nicio delimitare de anumite afirmatii.

După ce Darius Vâlcov a spus că minte prin omisiune, Corina Crețu a declarat, citată de ADEVĂRUL: „As raspunde daca m-as lamuri daca aceasta e pozitia oficiala a premierului si guverului, nu e prima data când eu sunt atacata de membri ai partidului de guvernamant, inclusiv din interiorul guvernului. Aseara nu numai eu am fost atacata, ci si dl Junker. Dl Timmermans este atacat in fiecare zi si jignit de membri ai partidului de guvernamant“.

Darius Vâlcov nu pare că vrea să încheie conflictul cu Crețu, constată ROMÂNIA LIBERĂ. De ceva timp, se contrazic pe diverse teme. Crețu a fost ironică cu Vâlcov, care vede „un complot mondial”. „Sunt destul de tristă să văd această atitudine complotistă, am văzut aseară că există un complot mondial”, a spus comisarul european. Crețu a spus că Guvernul Dăncilă atacă din ce în ce mai des Comisia Europeană și le-a recomandat guvernanților să-și canalizeze energia pe proiecte cu bani europeni.

Darius Vâlcov este „eminența cenușie din spatele Guvernului”, consilierul premierului Viorica Dăncilă și confidentul președintelui PSD, Liviu Dragnea.
Guvernarea PSD-ALDE are o mare problemă cu presiunea venită dinspre instituțiile Uniunii Europene în chestiunea agendei antijustiție. Comisia de la Veneția, Comisia Europeană, chiar și propriile familii europene sancționează constant și dur toate derapajele PSD și ALDE pe legile justiției, Codul Penal sau de Procedură Penală.

Și poate, afirmă EVENIMENTUL ZILEI, până acum, dacă n-ar fi existat toate aceste instituții, amnistia și grațierea erau deja puse în aplicare (acum presa susține că o OUG pe aceste teme va fi dată în perioada sărbătorilor de Crăciun sau în ianuarie). Acesta este motivul pentru care PSD și-a întețit atacurile împotriva Uniunii Europene: tema asupririi românilor de către străini e ceva ce PSD tot încearcă să perfecționeze de mai bine de 28 de ani și la care lucrează intens cam din 2014.Comentarii

@A. Pora Cucoană, din păcate, enumerarea ta de nemulțumiri este corectă. Ar fi bine să nu fie rău. Dar aceeași situație, ba chiar mult mai rea, deoarece, se tăiau la greu veniturile oamenilor de rând, iar jaful portocaliilor era giganitc, am trăit-o și pe vremea Băsescului, sau a lui Cioloși, dar atunci n-ai scris o silabă și n-ai scos un sunet ca să critici ceva! Ba dimpotriva, scriai tot împotriva PSD-ului, după care te duceai la parangheliile PDL, unde înfulecai cârnați prăjiți, îndesându-i la foc automat direct în fundul gâtului. Aveai, probabil, și orgasm gândind că vor fi fost organe de armăsar!

5 decembrie 2018 11:34

v, cel mai imbecil gaozar dragnist Vreau sa fut in cur postac P$D

5 decembrie 2018 11:07

@ariciul Cariciule, dacă te-ar obliga cineva să-ți sacrifici câte o țeapă pentru fiecare dintre cratimele pe care le-ai dosit prin turul pantalonilor, ai rămâne în pubula goală pe ulița mare din pădurea în care viețuiești! Învață, băiatule, și un pic de gramatică înainte de a-ți da cu presupusul în legătură cu ceva treburi publice. La așa grad de gramaticeală nu ai cum să emiți un raționament corect. Touși, dacă despre Moromete a auzit câte ceva orice loază care a apucat să se delecteze cu laptele și cornul lui Adrian Năstase, felicitări pentru că îl pomenești și pe Dumitru lu Nae, ceea ce nu este de ici colea! S-ar putea să fii, ca vârstă, dintre cei care nu au apucat laptele și cornul guvernului, injectate cu supradoze de tâmpenie. Dar nu guvernul le injectează! Guvernul doar doarme pe sine, lăsând ca injectia să vină pe feisbuci de la Internaționala ocultă neomarxist-soroșistă.

5 decembrie 2018 10:50

Fac un reportaj despre homosexuali bolshevici Ecce kurrupt, alias kuminecaturile gemene, esti liber?

5 decembrie 2018 10:14

ariciul iiii haaaa,Europa ?Dar Tara ?Va inchipuiti ca romanul obisnuit doarme?Nea Ilie Moromete,si Dumitru lu Nae,nau murit neeenorocitilor.Vau ales prostii si saracii pe care iati cumparat,si puturosii venitului minim garantat pe care-i stim sii cunoastem cu totii.Vau ales putorile de prin birouri si co-ruptii in cur de munca la ....Stat degeaba pa banii oamenilor.Ati furat si vati facut averi,si acuma vreti lege care sa va scape?Dar fiti pe pace ca vati lins pe p..a precum Grivei pe prispa la alte alegeri daca ne ajuta bunul Dumnezeu.Ori amintiti-va de ce lati omorat pa Ceausescu....

5 decembrie 2018 9:19

Ce hidoasa e Norica Nicolai, femeia barbat bine! Si ce hidosi sunt bolshevicii psd/alde!

5 decembrie 2018 7:41

BREAKING FUCKING FAKENEWS: Presedintele Macron e pe cale sa INTERVINA ÎN "RAZBOI", trimitând la bucuresti TRUPE DE JANDARMI sa gazeze lumea si s-o calce în picioare si TRUPE DE PARASUTIZDE comandate de "comisarul" Corina Creatza!!!

5 decembrie 2018 6:31

Urmeaza articolul EURO-puslamalele nuclearo-"dure" "M&M" (Micron & Merkel) poarta (de mult) un razboi (ne-declarat, dar crâncen) împotriva propriilor popoare si a celor aflare în raza lor de actiune

5 decembrie 2018 6:23

Teoria despre familie a Kommissar-ului "european" Corina Creţu “Dacă pui un bărbat să aleagă între două femei, rămâne cu aceea care înghite mai mult (principiul EURO-felaţiei). Ei aşteaptă lucruri diferite decât noi, vor o nevastă în sensul cel mai clasic al cuvântului, aşteaptă linişte în casă, nu sunt neapărat tentaţi să fie acea flacără după care tânjim noi în căsnicie, pentru că ei o pot găsi foarte uşor în altă parte”, preciza Corina Creţu în 2009.

5 decembrie 2018 6:18

Corina Creţu critică poziţia României în criza "refugiaţilor": „Sunt foarte tristă să văd că România nu împărtăşeşte solidaritatea de care este nevoie acum (mai pe sleau: ca refuza sa i-o suga lu' Baba Merkel, n.m.). După cum am declarat şi presei româneşti, solidaritatea trebuie împărtăşită ca într-o familie (ca aia pe care n-o am eu, n.m.), trebuie să fim alături unii de alţii şi în timpurile bune, şi în cele mai rele”, a declarat Corina Creţu, potrivit adevarul.ro.

5 decembrie 2018 6:12

Ecce Kurrupt Adică România declară război nucleului de căcat cu mai multe șuturi în sfinkterul repetenților. Neprihăniții până acuma ne-a făcut doar declarații de dragoste dar noi ecce barbari penali ne-educacați și nu pricepem odată că care ecce treaba...

5 decembrie 2018 5:40

Singurele proiecte de țară care își vor continua drumul spre victoria hoțomanilor și sfertodocților sunt izolarea de Europa și transformarea justiției în filială PSD. Într-o Românie, bebelușii sunt infestați cu stafilococi aurii în maternități, nosocomialele bântuie spitalele, trenurile circulă cu 40 km pe oră (de la Curtici la București faci 14 ore dacă ai ghinion, iar ghinionul devine regulă), autostrăzile nu trec munții, un pachet de unt mai pricopsit costă 2 euro, caloriferele sunt călâi și la minus 7 grade, cozile la moaște, ape sfințite sau Catedrala Mântuirii se întind nervoase pe sute de metri, pușcăriașii proaspăt eliberați fac ceea ce au mai făcut: fură și violează. A. Pora.

5 decembrie 2018 4:45

v Stirea este tendentioasa. D-na Nicolai, s-a referit la MCV, nu la UE. Acest MCV demult timp trebuia sa se renunte la el indeplinind conditiile initiale. Ulterior au fost scornite alte "cerinte",ca sa nu ni se aprobe aderarea la MCV. Noi de frica Rusilor stam in genunchi si ne rugam de UE, indiverse forme. Ungaria si Austria tari cu mult mai mici decit noi, au decvenit mari "investitori" in tara noastra. OMV a ajuns mare specialista in petrol, cind noi aveam deja extractie de petrol, ei nu aveau nici petrol pt lampi.

4 decembrie 2018 23:40

"Nucleu' Dur" (al EURO-poollii, n.m.) Doresc sa va informez ca sunt pregatit de (intro-)misiune în gura lu' alde Dacian Technocratzian Scarfacian Pizdosh si a co-bagabontzilor & tovarasilor sai de EURO-nebunii! Cu respect, ND

4 decembrie 2018 23:00

Corina Creatza (euro-CIUMA ROSIE) Ba eu. eu am declarat prima Razboiu', eu si cu tov. Kommissar Mogherika Pizdirinii (de la externe, n.m.) si cu tov. co-kommissar Pierre Pulifrici-Moscovici ("prietenu' lu' România", ala cu "fondurile", n.m.)! Cu respect, CC a CE a UE

4 decembrie 2018 22:55

@Alol,112 Sug EURO-poolla (începând cu "nucleul dur", care-mi ejaculeaza "fonduri" de-structurale printre dintzi, n.m.) trag "microdoze" pe EURO-rât în chilotzi, la metrou, fuck ca toti EURO-dracii prin gazete (ca Malin futut'n Bot, n.m.) & #REZIST! (cu conditia sa nu sara EURO-jandarmii lu' Macron pe mine, sa-mi sparga moaca de pushlama ce sunt si sa ma gazeze, n.m.)

4 decembrie 2018 22:51

@Alol,112, vezi că s-a dat o erată la vocabula „Terra”! În rest nici nu mă așteptam să înțeleagă prea multe un ciocoflender care, dincolo de limbajul informatic și ceva prafuri în nas, nu mai știe mare lucru din problematica amplă a cugetării umane. Tare aș fi curios dacă știi ceva despre „Psihologia consonantistă” și despre contribuția autorului acesteia la inventarea ciberneticii. Sigur că te poți uita pe nenea Goagăl, așa că nu te obosi să-mi dovedești mie ceva. E suficient să-ți răspunzi ție în mod sincer. Apropo de ce credem fiecare - desigur că teoria disonanței cognitive, potrivit căreia mai tot omul nu acceptă decât acele idei care confirmă propriile sale convingeri, ne atinge pe fiecare dintre noi. Diferența constă însă în nivelul de cunoștințe și de experiență de viață ale fiecaruia. Unii mai mult, alții mai puțin, alții puțin de tot. Nu știu cum dracului se face însă că habarniștii sunt cei mai aprigi apărători ai convingerilor lor sărăcuțe în idei și argumente și care devin cei mai vehemenți atunci când descoperă cea mai mică inexactitate, deși a fost dată erată pentru ea. În definitiv, crezi ce vrei, amice, nu te obligă nimeni „să vezi idei”, precum personajele lui Camil Petrescu.

4 decembrie 2018 20:02

Alo,112? Sa vina slvarea! Individul ala de-si zicea Kurrupt, Kuminicaturile Gemene, Ecce Homo s-a reorientat si face comentarii fara sa-si ia vreun nickname. Asa a facut la 4 decembrie 2018 12:38 si la 4 decembrie 2018 14:56. El imi zice mie (si voua) ca-i cel mai destept de pe mapamond ( Tera?). Mai psihopatule, tu habar n-ai ca prin "Delete" nu se sterge fisierul, ci doar adresa fizica de stocare. Oare de ce sa te invat eu pe tine, marele talent in ale "scrisului", dar care-si pierde "talentul" in comentarii tampite? Ramai asa cum bine te-a caracterizat John: ......."un semidoct autosuficient. Adica cel ce stie tot si toate, nu se sfieste sa arunce cu laturi, intotdeauna are dreptate si nu poate fi convins sa vada si altceva sau altfel in afara de ceea ce stie el definitiv".

4 decembrie 2018 18:03

Gicu Nu are nimeni curaj sa-i ofere Noricai o OGLINDA !? Poate ca daca-si vede fata hada, mai inchide gura!

4 decembrie 2018 17:33

erată Terra

4 decembrie 2018 14:59

@Precedenților 2 de mai jos Mă idioților, voi ați trecut pe la școală.?! Ați auzit de o materie de studiu care se numește istorie? Dacă da, ce știți voi despre apariția oamenilor pe Tera, a popoarelor, a partidelor politice, a comunismului, iar în zilele noastre a globalismului neomarxist, care este de fapt neocomunism? Numai că s-a renunțat la vehiculul economic și lupta de clasă și s-a adoptat cel bazat pe multiculturalite, pe manipulare ideatică, pe cultură superficială bazată pe feisbuci, pe școală minimală, pe inocularea unor idei aparent corecte (așa zisa corctitudine politică) cu care vă spală vouă creierele și vă șterge memoria, morala, conștiința socială și de neam precum dai un delete unui fișier. Iar cel mai păgubos delete este asupra cunoșterii istoriei, cea care deja nu vă mai interesează cu nimic pe voi. Ați ajuns, fără să bănuiți măcar, „omul unidimensional” al lui Marcuse, sau „omul plat” al altor autori, omul care vegetează și nu-l interesează nimic decât să primească de la o guvernare mondială porția de mâncare și porția de drog. Cu voi se sfârșește homo sapiens, idioților! Ați devenit deja o nouă specie, cea care aduce ori animalizarea speciei umane, ori apocalipsa! Este și normal să nu înțelegeți nimic-nimic din ce vă spun oameni adevărați, precum Norica Nicolai. Înjurați și bârfiți. La atât vă duce mintea!

4 decembrie 2018 14:56

Ion Ionescu Da Domnule !!!....Eu sunt deacord sa nu-i mai votam la alegerile parlamentare din 2019 pe alde Norica Nicolai, Weber, Grapini, Pascu si altzi deontologi ce vor beneficii lunare de peste 10 000 Euro dar nu fac nimic sa-i merite... Sunt niste "curoase" ce nu ne reprezinta, si mai mult fac rau romanilor....de ce sa "suga" atata banet degeaba ???....

4 decembrie 2018 13:56

John Comentariul anterior apartine unui semidoct autosuficient. Adica cel ce stie tot si toate, nu se sfieste sa arunce cu laturi, intotdeauna are dreptate si nu poate fi convins sa vada si altceva sau altfel in afara de ceea ce stie el definitiv.

4 decembrie 2018 12:44

Cu toate că nu este suficient, când apare un OM, în adevaratul sens al cuvântului, așa cum este D-na Norica NICOLAI, parcă-mi aduce speranța că națiunea română merită să dăinuie. Ce te faci cu PROSTALANI precum Iohanis, Orban, Macovei, Preda .....s.m.d.

4 decembrie 2018 12:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.