Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

„Aș răspunde întrebării dumneavoastră dacă m-aș lămuri dacă aceasta este poziția oficială a premierului și a Guvernului. Nu e prima dată când oameni din partidul de guvernământ, inclusiv din Guvern, atacă Comisia Europeană. Aseara, nu doar eu am fost atacată, ci și preşedintele Comisiei Europene. Știți foarte bine că Frans Timmermans este de câteva săptămâni bune atacat și jignit în fiecare zi în România de membrii partidului de guvernământ. Și când Jurova a fost în România, am văzut atacuri la adresa ei.Guvernul României va fi miercuri la Bruxelles. Va prezenta, în cadrul colegiului comisarilor, programul preşedinţiei României. Aș invita-o pe doamna premier să facă aceste precizări, dacă aceste atacuri la adresa Comisiei Europene reprezintă poziția oficială a statului român. Nu am văzut nicio delimitare, nicio dezavuare.

Îl invit pe acest domn (Darius Vâlcov – n.red). să citească raportul Curșii Europene de Conturi privind PPP (parteneriat public-privat – n.red). Acolo sunt recomandări foarte clare pentru țările care nu au experiența aceasta, să abordeze asta cu mare prudență, pentru a nu avea penalități sau renegocieri.

Sunt destul de tristă să văd această atitudine complotistă, am văzut aseară că există un complot mondial. Dar vedem în țările din jurul nostru că există proiecte de autostrăzi realizate, alte țări construiesc.”


Comentarii

Ion Vasile ai dreptate Ce guvern de rahat avem!

4 decembrie 2018 19:55

Ion Vasile Impotentzii guvernantzi PSD-isti vad dusmani si altzi vinovatzi peste tot...Nu indolentza si proasta guvernare a lor este de vina...Nu idioata lor administrare a banului public este cauza nerealizarilor tzarii !..."Agenturile straine-s" vinovate, Guvernarea Tehnocrata este vinovata !...Nu prostia neistruitzilor si prostilor din Guvernarea PSD-ista sunt cauza (trei prim-ministrii si vreo 70 de ministrii pana acum in doi ani).Si v-a fi din rau in mai rau...

3 decembrie 2018 16:03

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.