Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Guvernarea PSD-ALDE are o mare problemă cu presiunea venită dinspre instituțiile Uniunii Europene în chestiunea agendei antijustiție. Comisia de la Veneția, Comisia Europeană, chiar și propriile familii europene sancționează constant și dur toate derapajele PSD și ALDE pe legile justiției, Codul Penal sau de Procedură Penală.

Și poate, până acum, dacă n-ar fi existat toate aceste instituții, amnistia și grațierea erau deja puse în aplicare (acum presa susține că o OUG pe aceste teme va fi dată în perioada sărbătorilor de Crăciun sau în ianuarie). Acesta este motivul pentru care PSD și-a întețit atacurile împotriva Uniunii Europene: tema asupririi românilor de către străini e ceva ce PSD tot încearcă să perfecționeze de mai bine de 28 de ani și la care lucrează intens cam din 2014, anunță EVENIMENTUL ZILEI.

Așa au apărut declarațiile lui Teodorovici care au scandalizat o țară întreagă privind restricționarea dreptului românilor de a lucra în străinătate. Sau cele ale ministrului Sănătății care vrea să-i oblige pe rezidenți să stea un anumit număr de ani în țară după terminarea facultății. Nu sunt gafe, greșeli, “dăncilisme”, ci aberații, de acord, dar care fac parte dintr-un plan bine pus la punct.

Secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu anunţă ferm că PSD va da Ordonanţa de urgenţă privind graţierea şi amnistia. Îi ţine isonul Cătălin Rădulescu, zis „Mitralieră”, care nu vrea să rămînă mai prejos decît secretarul general al partidului. Însă COTIDIANUL afirmă că niciunul dintre ei nu pare să realizeze cît rău fac partidului lor cu acest tic nervos!

De pildă, Codrin Ştefănescu, fiind marţi seara într-o emisiune la România TV, spunea: „Vom continua să modificăm legile, vom continua să trecem prin Parlament ce am spus, vom continua să cerem călăii ăștia să răspundă în fața legii și la final dăm și amnistia și grațierea, ca să ne lămurim. Cu sau fără voia PNL-Orban, USR și Tomac“.

Joi seara, fiind la ANTENA3, tot el declara: „PSD și ALDE, coaliția de guvernare, PSD în primul rând, așa cum a promis, va duce la capăt toate legile justiției, modificările Codului Penal. Tot ce am promis vom face și, într-un final, cu siguranță ne vom asuma și ordonanța de amnistie și grațiere – nu știu sub ce formă: formă de lege sau formă de ordonanță. Însă lucrurile au fost deja percepute foarte bine în sânul opiniei publice”.

Cătălin Rădulescu n-a stat pe gînduri şi vineri a declarat pentru MEDIAFAX: „Nu a existat niciun fel de stat de drept în acești opt ani de zile. Nu a existat niciun fel de justiție independentă. A fost o justiție controlată de un grup mafiot, cu girul președintelui României. Atunci această amnistie și grațiere nu numai că e necesară, dar nu poate exista o altă măsură nici legislativă, nici de alt gen, decât amnistia și grațierea ca să acopere sau măcar să dea speranță oamenilor care au fost condamnați nevinovați, anchetați, arestați nevinovați, făcute dosare, mă refer la toate categoriile sociale”.

Oricine, auzind aceste declaraţii marţi, joi şi vineri, venind din partea secretarului general al PSD Codrin Ştefănescu şi a deputatului Cătălin Rădulescu crede că este doar o chestiune de timp pînă cînd Guvernul PSD sau majoritatea PSD-ALDE va da o lege sau OUG privind amnistia și grațierea, fiind convinşi că aceşti doi vectori de imagine ai PSD nu şi-ar permite să ţină aprins sub scaunul partidului lor un fitil care poate să-l arunce oricînd în aer.


Comentarii

Dacian Romanian Futincurissian Europatzian Urinian Tehnopizdocratzian Kuroș (alias Scarface) Stati asa, ca n-ati vazut ce e sub kuru lu' Monsieur l'Avorton de Macron des en Marchon de la Patrie - ca eu am vazut cu claritate de cristal, întrucât tocmai ma aplecasem sa i-o sug pocitaniei si m-a si luat cu ametzeala de la duhoarea insuportabila de EURO-kakat ... Cu respect, DRFEUTK(S)

3 decembrie 2018 22:57

Ecce Kurrupt, un Conchita Wurst al Romaniei, PSD-ist din nastere Scarboasa fiinta!

3 decembrie 2018 21:42

Ecce Kurrupt Bine că nu a fost aprins fitilul de sub scăunelul preferat de la masa tăcerii al lui Konchita Wurst. Dacă încărcătura ar fi fost detonată, arianusul neprihănitului ar fi fost făcut franjuri și kuriștii ar fi sunat disperați la 112...

3 decembrie 2018 19:59

Codrin Stefanescu, coloana a 5a a KGB Va voi fute-n cur in timp ce Mirel Palada va va bate.

3 decembrie 2018 19:27

Probo Nu stiu ce fel de fitil e aprins, dar vad ca PSD-ul aplica dictonul :" cainii latra , caravana trece "- sub privirile tampe ale mioriticilor.

3 decembrie 2018 15:11

Gogu Poate un "gratiat" scapat din puscarie, o sa-i violeze nevasta sau fiica....

3 decembrie 2018 14:52

Gicu -----IDIOTI, fara minte. Cu siguranta sw stiu cu ceva la activ si vor sa se asigure ca nu vor face puscarie!

3 decembrie 2018 14:50

Victor Viorel Si Codrin Stefanescu si Radulescu-Mitraliera sunt niste Derbedei Talibani PSD-isti sau PRM-isti ce ne polueaza atmosfera si trebuie ignoratzi...ca totzi cei ce-si exprima opiniile pe Antena 3 si Romania TV....goarnele hotziei si jafului din Romania....

3 decembrie 2018 14:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.