Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Poliţia a recurs la gaze lacrimogene şi tunuri cu apă pentru a împrăştia protestatarii.

Timp de aproape trei ore, protestatarii au perturbat traficul şi au scandat lozinci antiguvernamentale într-o manifestaţie neautorizată, ce nu are un leadership clar şi a fost mediatizată pe reţelele de socializare.

Integral pe România LiberăComentarii

Lucian56 Multumim francezilor si acum belgienilor, datorita carora s-au ieftinit brusc carburantii si la noi. Noi nu suntem in stare sa protestam pentru ceea ce ne afecteaza zi de zi. Vom inghiti in sec si aplicarea ordonantei privind gratierea si amnistia. Am curajul sa fac pariu.

1 decembrie 2018 13:14

Ecce Kurrupt, gaozar dragnist, ventilator cu cacat platit de ambasada Federatiei Ruse la Bucuresti Isi ia inspitatia din sex ana l pasiv si de l Romania Tv.

1 decembrie 2018 13:01

DECLIC Hai (sa ne "întegram") în Belgia si sa ne-o punem cu jandarmii ca e derbedei!

30 noiembrie 2018 23:22

Ion Georgescu Rezolvarea vine însa de la "mecanismul" cu bile ce sta la baza EURO-poollii. Daca nu m-ar lovi "nucleu' dur" în epiglota, mai c-as reusi sa ajung cu limba si la ... scrotu' bilelor, dar asa - nici o sansa - ratez în mod constant EURO-ejacularea si n-am mai "absorbit" niciun "fond" de nici nu mai stiu când...

30 noiembrie 2018 23:20

Ion Georgescu Bine, declaratia de principiu în sine e buna (ca si eu sug EURO-poolla cu abnegatie si veneratie) - problema e însa cu ... "nucleu' dur"! Pur si simplu mi-a futut amigdalele de mi le-a rupt si bag la faringosept în mine de ma gaseste dracii si tot degeaba - nu mai pot sa "absorb" nimica si ma ia cu "fonduri" pe la ficat de-mi vine sa vomit!

30 noiembrie 2018 23:15

#CORUPTIA UCIDE Haideti sa iesim mâine cu totii (în chilotzi, la metrou) sa tragem "microdoze" pe UERO-rât, sa sugem EURO-poolla & sa #REZISTAM - Good By Gravity!

30 noiembrie 2018 23:09

Uta De latini ,vor ceva si au uitat ce ??!!

30 noiembrie 2018 19:13

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.