Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

„O astfel de ordonanță care privește amnistia și grațierea unor politicieni până la urmă ar fi o catastrofă pentru România”, a spus șeful statului, întrebat de ziariști cum comentează informațiile legate de o astfel de ordonanță.


Comentarii

alupigus Catastrofa pentru romani esti tu , presedinte de etnie germana dusman al romanilor , hot declarat de Justitia romana pentru furt decase cu acte false si multe alte infractiuni acoperite de "binom" !

2 decembrie 2018 13:12

@v de la wc, alias Ionut Ecce Kurrupt=v=Doru=Kuminecaturile gemene, gaozar dragnist

1 decembrie 2018 12:45

Ion Georgescu Problema asta (reala) trebuie pusa în ecuatia EURO-poollii, începând cu "nucleul" sau "dur" (cu capu' la EURO-poolla); astfel, întroducând "nucleu" în cioc si permitându-i efectuarea de intromisiuni ritmice si repetate, obtinem ... EURO-ejacularea. Ei bine, AICI intervine chestiunea "capacitatii de absorbtie", întrucât adesea pliscul este mai mic decât ... organul. Salvarea vine însa (în mod neasteptat) de la ... EURO-CIUMA ROSIE (fosta sugatoare a lu' Ilici-Iliescu de la "Kommissie") - Domnia Sa detinând un esofag de proportii neobisnuite, capabil sa "absoarba" cantitati imense de EURO-sperma - sper ca v-am convins!

30 noiembrie 2018 22:51

Bine, dar si ratificarea "Pactului"-poollii (ala cu "migratorii", n.m.) - si el "ar fi o catastrofă pentru România" (după cum este si pentru restul tărilor mituite de GLOBAL-PENALA Baba Merkel să-l ratifice, n.m.), nu?! De remarcat că tări precum Bulgaria, Ungaria, Slovacia & al. s-au dovedit a fi imune la EURO-SPAGA & EURO-SANTAJ si n-au pus botu' ca păduchii nostri (latzi, în cap cu pushlamaua botoasă din poza, n.m.) nu-i asa?! Cu respect, Paulus

30 noiembrie 2018 22:41

Ion Georgescu Marea tragedie PSD-ista, reesita si din ce scriu postacii lor, este ca nu au candidat eligibil pentru prezidentzialele din 2019....Dragnea are doar 4 % popularitate (si mai este si bonlavior, saracul de el....) iar Madamei Firea, ce statea mai bine in sondaje, tot Clanurile PSD-iste "i-au dat in cap"....Asa ca Iohannis va "defila" catre al 2-lea mandat....Este prezentabil,elegant,inteligent, sportiv, cunoscator si bun vorbitor de mai multe limbi straine, este agreat de mai marii lumii si "se misca bine printre ei"....Asta-i scoate din mintzi pe alde Codrin Stefanescu, Olgutza Vasilescu si Gasca de talibani PSD-isti....Pai comparatzi-l pe Iohannis cu Madam Dancila, de striga romanii pe strada dupa ea cu apelativul "Analfabeta" !!!....

30 noiembrie 2018 14:14

doru Prin incetarea urmaririi penale si alte manevre de acoperire a hotiilor facute de acest TRADATOR,facute de judecatori si procurori corupti cu schelete in dula sau pe sufet,nu nu ca nu au asa ceva ,Iohanis este administria si gratiat de zeci de ori sau la e e voie iar la altii din intimplare adversari politici NEIN.

30 noiembrie 2018 13:16

doru Prin incetarea urmaririi penale si alte manevre de acoperire a hotiilor facute de acest TRADATOR,facute de judecatori si procurori corupti cu schelete in dula sau pe sufet,nu nu ca nu au asa ceva.

30 noiembrie 2018 13:10

Dorin Băi nazist ordinar, când nu o să mai fii președinte, și o să avem p justiție corectă, și vei fi judecat pentru fals în acte, pentru case furate, pentru copii instituționalizați vânduți, ... s,m,d, și tu măi BOULE o să ai nevoie de amnistie.

30 noiembrie 2018 11:34

Ecce Kurrupt O astfel de lege a iertării, oricum o privești, ar fi o cacatastrofă nu numai pentru mine ci pentru toți românii neprihăniți ca mine care reprezintă majoritatea covârșitoare de 8,333333 la sută, cu 3 repetent la infinit. Acest procent reprezintă a douăsprezecea felie din cozonacul cel sfânt care ecce pusă de-o parte pentru cei aleși ca să înbuce ei tainic în spatele altarului. Uni ecce zgârciți, nu vrea să înbuce și nici pe alții care ar vrea să înbuce nu-i lasă. Noi vrem doar felia noastră de care să ne bukurăm așezați confortabil la masa tăcerii dar hoții vrea de fapt să ciordească tot cozonacul, până la urmă, iertarea acestei infracțiuni ar fi o cacatastrofă... infraktorii trebuie executați nicidecum iertați. Legea ecce lege, altfel ar fi invers.

30 noiembrie 2018 11:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.