Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Rapperul american Jaden Smith (20 de ani), băiatul actorilor Will Smith (50 de ani) şi Jada Pinkett Smith (47 de ani), susţine că are o relaţie cu un bărbat din industria muzicală, deşi unii fani se îndoiesc de acest lucru.

Jaden Smith a uimit cu afirmaţia neaşteptată pe care a făcut-o recent pe scena festivalului de muzică Camp Flog Gnaw din California. Fiul lui Will Smith a spus că organizatorul evenimentului, rapperul Tyler, the Creator (27 de ani), este iubitul lui, potrivit Independent.

Integral pe AdevărulComentarii

Ecce Homo Ecce Normal. Proaspătul Prințișor 2.0 ce altceva ar putea? El de fapt a fost inițiat în arta mersului crăcănat pe calea cea strâmtă înainte să poată umbla și nu știe că există ceva altfel altfel, poate teoretic, dar practic ecce imposibil. Filmele care i-a adus lui tacsu faima evident nu a fost gratis iar plata se face în natură cu împrumut care se amortizează peste generații. El însuși probabil a efectuat licitația cu strângere din buci la care avortonul a fost vândut când era în scutece. Mă-sa sigur ecce foarte mândră și ea că s-a scremut la timp și a căcat slobozul într-o eprubetă și imediat și l-a turnat în pizdă... De partenerul lui strategic Tyler Căcătorul mai trebuie zis ceva? Ăștia practic nu au fost niciodată oameni, au fost făcuți direct în bananierul primordial și apoi au căzut în haznaua primordială unde sunt mai fericiți ca muștele de căcat... Trist dar adevărat. Am încercat să nu vomez.

26 noiembrie 2018 18:59

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.