Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Secretele victoriei lui Liviu Dragnea în „lupta” cu ÎCCJ au fost dezvăluite de jurnaliştii site-ului luju.ro. Cum a reușit acesta să schimbe decizia legată de completul de cinci judecători aleși de șefa instituției, Cristina Tarcea? Atenţie, urmează dezvăluiri incredibile despre detaliile care au făcut diferenţa în cazul liderului PSD. Lumeajustiției dezvăluie acțiunea prin care Liviu Dragnea a reușit anularea Completelor de 5 judecători trase la sorți de șefa ICCJ, Cristina Tarcea.

„Solutia judecatoarei Alina Ghica de la Curtea de Apel Bucuresti, de anulare a Hotararii ICCJ privind tragerea la sorti a noilor Complete de 5 judecatori si de suspendare a efectelor acesteia, distruge iremediabil imaginea sefei Inaltei Curti, Cristina Tarcea, care a ajuns sa fie comparata in sistemul judiciar cu fosta presedinta a instantei supreme Livia Stanciu, cea care la randu-i nu dadea doi bani pe lege si aranja totul din regulament.

Integral pe Evenimentul Zilei