Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Klaus Iohannis a anunţat joi că nu va accepta „a doua remaniere guvernamentală” propusă de PSD într-o săptămână, explicând că nu va semna numirile celor doi noi miniştri propuşi de social-democraţi: Lia Olguţa Vasilescu şi Mircea Drăghici. Şeful statului a mai spus că va lăsa PSD „să şi guverneze ceva”, avertizând totodată că până după 1 Decembrie nu va mai lua nicio decizie referitoare la Executiv.

„Am primit astăzi, la două zile după remanierea guvernamentală, o propunere de remaniere guvernamentală. Daţi-mi voie să vă spun că acest lucru nu este de bun augur. Avem guverne PSD-ALDE de nici doi ani şi pot să vă dau câteva date pe care le-am recitit în această dimineaţă şi care arată că lucrurile merg foarte prost în privinţa guvernării. PSD este deja la al treilea guvern în nici doi ani. Au fost schimbate enorm de multe persoane pe poziţiile de ministru, i-am numărat, nu o să vă vină să credeţi. Sunt 70 de politicieni care au fost sau sunt acum miniştri în aceste guverne. Ascultaţi un pic, 70 în nici doi ani. Pot să vă spun că aşa nu se poate guverna.

Integral pe Adevărul