Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Klaus Iohannis nu a semnat decretele de revocare din funcție pentru Paul Stănescu, vicepremier și ministru al Dezvoltării, și pentru Lucian Șova, ministrul Transporturilor. În ședința CExN, conducerea PSD a decis ca înlocuitori pentru cei doi să fi e Lia Olguța Vasilescu și Mircea Drăghici, trezorierul PSD. Dragnea anunță că are un plan B în cazul în care Iohannis nu acceptă. Deocamdată, premierul Dăncilă îi va trimite președintelui propunerile de numire.

Olguța Vasilescu, până mai ieri șefă la Ministerul Muncii, a fost refuzată de președintele Klaus Iohannis pentru conducerea Ministerului Transporturilor, dar recompensată de colegii socialdemocrați cu portofoliul de la Dezvoltare. Vasilescu a declarat, ieri, că și-a dorit foarte mult să ajungă ministru al Transporturilor și că și-a asumat riscul de a fi respinsă de Iohannis, pe care l-a acuzat de jocuri politice. „Eu, dacă mă uit la toată cariera mea politică de până acum, cred că am lăsat ceva în urmă, nu pot spune acelaşi lucru despre Klaus Iohannis. Nu îmi amintesc nimic notabil din mandatul dumnealui. Dacă dum neavoastră vă aduceţi amin te ceva din cei patru ani, e foarte bine. E un joc politic de care preşedintele profită”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu, înainte de noul CEx al PSD.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.