Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul premier macedonean Nikola Gruevski a primit azil politic în Ungaria, afirmă surse oficiale citate de cotidianul Magyar Idok, informează agenţia Reuters.

Nikola Gruevski, care a demisionat în anul 2016 după ce a fost la putere zece ani, a fugit din Macedonia după ce a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru acte de corupţie.
Poliţia macedoneană a emis un mandat de arestare pe numele fostului prim-ministru în condiţiile în care nu s-a prezentat în instanţă pe 9 noiembrie.

Integral pe MediafaxComentarii

Stan Pățitul Ungaria este refugiul infractorilor condamnați în țările lor de origine. Și de la noi au ajuns sub aripa Ungariei criminalii care l-au omorât, la Tg. Secuiesc, în decembrie 1989 pe ofițerul de poliție Agache Aurel, deputatul Marko Atila, care a „retrocedat” proprietăți către criminali de război și biserici care nu le-au avut niciodată, campionul antiromânismului, Laszlo Tokes, și mulți alții.

20 noiembrie 2018 20:53

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.