Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Darren Cahill a luat o decizie ce ar putea părea surprinzătoare pentru mulţi, renunţând la colaborarea cu Simona Halep. Explicaţia oficială a fost reprezentată de dorinţa australianului de a sta alături de familie, însă există şi o altă ipoteză: antrenorul a înţeles că sportiva noastră şi-a atins potenţialul maxim, iar din sezonul următor îi va fi din ce în ce mai greu să reziste în top.

2018 a fost un an perfect pentru Simo, deşi s-a încheiat prost, cu o accidentare. Ea şi-a apărat poziţia numărul 1 în ierarhia WTA, a jucat finală la Australian Open şi a câştigat Roland Garrosul. Totuşi, mulţi sunt de părere că lui Halep îi va fi foarte greu să mai rămână la acelaşi nivel, iar Cahill ar fi luat şi asta în calcul în hotărârea sa.

"Dacă citeşti printre rânduri declaraţia lui Cahill, decizia lui era extrem de previzibilă: a atins alături de Halep toate obiectivele posibile. A dus-o pe locul întâi în lume şi a făcut-o câştigătoare de Grand Slam", notează puntodebreak.com.

Integral pe DigisportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.