Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Imagini ca-n filme au fost surprinse la o benzinărie din Merișani, Argeș. Un individ a mers la cumpărături înarmat cu o macetă. Imediat ce bărbatul a coborât din mașină, angajatul benzinăriei a văzut sabia de 35 de centimetri și a blocat ușa de la intrare. Individul l-a amenințat printr-un geam și i-a cerut mai multe sticle de băutură pe care nu le-a primit.

De întreaga poveste nu s-a aflat imediat pentru că angajatul nu a reclamat incidentul. Colega lui care a fost de serviciu a doua zi i-a povestit unui polițist pe care îl cunoștea. Agentul și-a anunțat colegii și după ce au văzut imaginile l-au reținut pe individ.

Bărbatul are 22 de ani și este cunoscut pentru mai multe furturi. Imaginile nu i-au impresionat însă pe procurori care au decis să îl pună sub control judiciar după o noapte de arest.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.