Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele USR, Dan Barna, a declarat, marţi, că zilele trecute a avut o întâlnire cu ceilalţi lideri ai partidelor din Opoziţie pe tema depunerii unei moţiuni de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă. Acesta a adăugat că nu a fost avansat, în cadrul întrevederii vreun nume de premier.


"Obiectivul moţiunii de cenzură este unul evident şi vom depune această moţiune. Discutăm acum cu parlamentarii, om la om. Am avut zilele trecute o întâlnire cu ceilalţi lideri ai partidelor din Opoziţie, nu avem încă data la care o vom depune, dar va fi cu siguranţã o moţiune de cenzură pentru că este un element obligatoriu de reacţie la ceea ce se întâmplă şi ceea ce furnizează acum PSD României", a afirmat Dan Barna, marţi, la Palatul Parlamentului.

Liderul USR a punctat că Opoziţia încearcă să genereze o majoritate a parlamentarilor care ar putea să susţină moţiunea de cenzură.

Integral pe MediafaxComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.