Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În perioada 16-18 noiembrie, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca au avut loc întrecerile celei de-a 12-a ediții a Campionatelor Mondiale de futnet (tenis cu piciorul).

La competiție au luat parte echipe naționale din 19 țări de pe patru continente, medaliile distribuindu-se la trei probe: simplu, dublu și triplu.

Primele 8 echipe, conform criteriilor valorice și rezultatelor anterioare, au fost repartizate în Divizia A, în timp ce restul de 11 au concurat în Divizia B, distinct pe fiecare probă în parte. Patru formații din eșalonul secund au promovat în elită și au intrat în lupta pentru medalii.

La simplu, în absența vicecampionului mondial Georgel Bobiș, România l-a titularizat pe Ioan Creț, de la Futnet Oradea, care a avut o evoluție onorabilă, terminând pe locul 6. În schimb, rezultate peste așteptări a avut naționala noastră la probele de dublu și triplu, în condițiile în care de la Tengo Salonta, campioana României, din motive de ordin intern, nu a fost selecționat niciun jucător.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.