Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor vrea să preia toate laboratoarele Larex, astfel încât banii obţinuţi de acestea pentru analizele fizico-chimice şi nu numai să se constituie în bugetul autorităţii.

În acest sens, Autoritatea a iniţiat şi supus dezbaterii publice un proiect de hotărâre prin care propune preluarea tuturor sediilor din ţară în care funcţionează laboratoarele Larex şi înfiinţarea unei Direcţii Generale în cadrul ANPC.

„În acest sens se impune modificarea cadrului legal actual, prin preluarea în cadrul Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor a Centrului Naţional pentru Încercarea şi Expertizarea Produselor LAREX, prin înfiinţarea unei Direcţii care să includă toate laboratoarele din cadrul acestei structuri precum şi laboratorul pentru analiza calităţii vinurilor şi băuturilor alcoolice; laborator pentru analiza metalelor preţioase şi a pietrelor preţioase, sens în care se vor prelua atât patrimoniul cât şi personalul existent”, se arată în nota de fundamentare a actului normativ.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.