Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat marţi că remnanierea guvernamentală este o soluţie slabă şi că este în continire de părere că soluţia corectă ar fi fost înlocuirea acestui Guvern care a creat foarte multe probleme României.

El a enumerat miniştrii revocaţi şi pe cei numiţi, însă în cazul Olguţei Vasilescu nu a fost semnat decretull de numire la Ministerul Transporturilor. Din lista celor numiţi lipseştre şi Ilan Laufer, popus la Ministerul Dezvoltării.

Am emis decretul de remaniere, ţinând cont de propunerile formulate. Aşadar, se revocă din funcţia de membru al Guvernului miniştrii Vasilescu, Andruşcă, Ivaşcu, Cojocaru şi Bran. Se ia act de demisia ministrului Fifor. Şi se numesc în funcţia de membru al Guvernului următorii: domnul Leş, ministrul Apărării, domnul Budăi, ministrul Muncii şi Justiţiei Sociale, domnul Bădălău, ministrul Economiei, domnul Breaz, ministrul Culturii şi Identităţii Naţionale, domnul Petrescu, ministrul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, domnul Matei, ministrul Tineretului şi Sportului. Celelalte două propuneri le consider nepotrivite şi vor fi refuzate”, a declarat şeful statului, după ce a făcut câteva consideraţii pe tema remanierii.

Integral pe CotidianulComentarii

Acest NAZIST împuțit de ghiolbanis Nu merita să calce pe pământul ROMÂNESC!!!! Băi românilor, voi nu lasăți pe această progenitură a NAZIȘTILOR să repete GENOCIDUL la noi în țară. Nu vă ”culcați pe o singură ureche”. Nici HITLER, la început, nu a fost luat în serios, iar apoi a fost prea târziu. Așa și cu NAZISTUL de la Cotroceni......., să nu vină timpul cînd vom regreta ca nu am actionat la timnp, pentru stabilirea normalitatii. Pentru orice om, normal la cap, este clar că avem un ”președinte” ce poate fi acuzat de antisemitism.

21 noiembrie 2018 21:59

Ion Georgescu @ Ecce Korrupt....Pai PSD-ul i-si plateste postacii ca sunt la resursele tzarii, ca doar nu da Dragnea de la ma-sa de acasa....Va da din bugetul tzarii strans din taxele si impozitele poporului....Nu de acolo si-a tras Mister Trezorier Mircea Draghici masini de lux noi pentru el si nevasta-sa...nu tot din banii datzi catre partide acest nou Ministru al Transporturilor i-si plateste colosala chirie la vila din Pipera...Ca doar n-o da din leafa proprie,,,,Si numesti "lupul la stana ,,,transporturilor"...Nici nu mai are cine sta cu ochii pe el ca PSD-istii s-au preocupat sa anihileze DNA-ul si sa-i timoreze pe procurori....

21 noiembrie 2018 10:38

Ecce Kurrupt Sai dai lu mata!PSD isi plateste postacii. Nu ca PNL!

21 noiembrie 2018 7:33

As da o muie cu cacat unui postac P$D As da o muie cu cacat unui postac P$D

21 noiembrie 2018 7:31

Din pacate sunt foarte multi care-l cred si-l sustin pe Dragnea si clica lui. Tara are prea multi pomanagii, escroci , profitori si hoti care prefera "regimul Dragnea". Iohanistii si #rezist-ii sunt prea putini , trebuie sa iesim TOTI masiv in strada pentru a atrage atentia lumii civilizate. Toata speranta este in UE si in SUA, chiar daca vor fi nevoiti sa pedepseasca toata tara. NU trebuie abandonata lupta!!!

20 noiembrie 2018 23:53

FRATELE HANS=v, gaozarul imbecil postac platit de P$D postacul v, zis si cacat

20 noiembrie 2018 23:43

Ecce Kurrupt, cel mai sordid gaozar dragnist, troll platit de Ambasada Federatiei Ruse Puti a cacat bolshevic. Sictir!

20 noiembrie 2018 21:21

Ecce Kurrupt Accidentul electoral sigur a învățat din manualul de clasa a 5-a de fizică cum se trage frâiele țării și cine trebuie ales, unde și când. Suplinitorul însuși a fost ales pentru că ecce șef de stat calificat, pe scăunel la masa tăcerii așezat, frumos pieptănat și la kurcubeu pudrat

20 noiembrie 2018 16:21

FRATELE HANS Adică, se putea ca președintele să n-o trântească din nou, să demonstreze, vezi doamne, că are și el ceva treabă prin România? Ar fi fost culmea!

20 noiembrie 2018 15:58

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.