Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Tânăra de 20 de ani lovită cu sălbăticie, sâmbătă seara, într-o scară de bloc din Alba Iulia, este internată în secţia de Neurologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia şi a început să-şi amintească momentul şocant în care a fost atacată.

”Pacienta este stabilă, iar evoluţia este favorabilă. Rămâne internată în secţia de neurologie. S-a prezentat în 17 noiembrie la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia cu amnezie retrogradă, adică pierderi de memorie, fără să acuze traumatismul suferit, de care nu îşi amintea. În Unitatea de Primiri Urgenţe i s-a făcut o tomografie computerizată care nu a relevat leziuni post-traumatice cerebrale, fiind evaluată din toate punctele de vedere, iar apoi a fost internată pentru supraveghere şi conduită terapeutică în secţia de neurologie. În momentul de faţă pacienta este stabilă, începe să-şi amintească unele fragmente petrecute în ziua respectivă, însă mai acuză dureri de cap. Va fi ţinută sub observaţie, pe secţia de neurologie, până când va dispărea simptomatologia, urmând să fie externată când medicii neurologi consideră că starea de sănătate nu îi va fi pusă în pericol. În prezent, evoluţia este favorabilă”, informează un comunicat al Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia, remis, marţi, de Mediafax.

Integral pe România LiberăComentarii

Kuminecăturile Gemene Să sperăm că Daciana își amintește toate detaliile și căcănarul va fi răstignit.

21 noiembrie 2018 7:04

Ecce Kurrupt Adică carevasăzică tânăra s-a trezit din somnul cel de moarte în care o adânciră barbarii de tiran?! Își amintește cum o cheamă sau doktorul i-a zis că o cheamă Hilda von Bismark? Dacă l-ar vedea pe infraktor l-ar putea recunoaște sau ar crede că ecce neprihănit?

21 noiembrie 2018 5:21

Ramses cel mare stapanul nervilor celorlalti Alb si negru la Alba Iulia.Radioscopia pulmonara nu este mascata de coaste.Cate haine sunt albe si cate negre , cati oameni umbla pe strada imbracati in alb si cu bagaje albe si ce cauta o tanara imbracata in negru printre ei.La arestare cetateanul este imbracat la fel dar in negru si albastru.Deci unde sunt coastele in radioscopia pulmonara , ce incacare electrica au sinapsele din creier ale personajelor si istoric vorbind cum ii adormea Stalin pe paznicii de la banca pe vremea cand lucra la "fur na-l" impreuna cu muncitorii de la caile ferate?Ia-ta fenomenul de rezonanta!S-au poate mirosea a ciumafae?

20 noiembrie 2018 18:38

eu Trepanatii vc, bucirupte si alte specimene, nu aveti nici un comentariu?

20 noiembrie 2018 18:05

Cristi Este un sacrificiu ce trebuie facut pentru a indulci eventuala puscarie a politicienilor. Trebuie sa lasi frâiele mai libere pentru toti criminalii. Plus ca astia sunt o masa de manevra excelenta. PS. Ma mira ca rahatul de Paulus/Ecce nu a bagat vreun comentariu inteligent. Nu sunt locuri in puscarii? Pai sa-i trimitem in vilele politcienilor, c-or fi ei PSD, UDMR, PNL, PMP, USR. Sa-si ispaseasca acolo pedeapsa, ca un fel de schimb de experienta.

20 noiembrie 2018 14:51

Ion Georgescu Uite, Domnule Tudorel Toader, ministru al justitziei, asta-i rezultatul legilor si HUG-urilor tale....Infractorii au iesit la atac pentru ca le-atzi oferit voi Guvernantzii inlesniri....si nu mai au teama de nimic...ataca precum "lotrii la drumul mare"....Neglijatzi victimile si incurajatzi hotzii si infractorii...

20 noiembrie 2018 14:21

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.