Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mandatele celor opt ministri noi din Guvernul Dăncila se anunţă foarte dificile. De exemplu, noul ministru al Transporturilor Lia Olguţa Vasilescu moşteneşte problema lipsei autostrăzilor şi problema CFR Călători şi CFR Marfă, iar cel al Dezvoltării trebuie să rezolve problema finalizării stadioanelor pentru Campionatul Mondial din 2020. Nici la Economie nu va fi ușor.

La Transporturi este o grea moștenire a lipsei autostrăzilor. Deja au fost o serie de promisiuni încălcate din programul de Guvernarr. Anul acesta trebuiau dați în folosință 100 de kilometri de autostrată, dar iată că până acum au fost inaugurați 28 de kilometri de autostradă pe Sebeș-Turda. Tot Olguta mai are de manageriat situația CFR Călători, cu pierderi uriașe, CFR Marfa care se îndreaptă spre privatizare și CFR Infrastructură, o companie care a reușit să modernizeze 6% din calea ferata în ultimii 30 de ani.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.