Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Victor Ponta nu-l iartă pe Liviu Dragnea pentru că l-a mințit și în loc să-i ofere funcția promisă, cea de președinte al Camerei Deputaților, l-a exclus practic din partid. Acum nu ratează nicio ocazie să vină cu dezvăluiri uluitoar, despre cel care până nu demult îi era partener.

Dezvăluirile Rise Project despre partidele de vânătoare la care a participat Liviu Dragnea, dar şi alţi lideri PSD şi reprezentanţi ai Tel Drum, i-au oferit liderului Pro România să vină cu o serie de noi dezvăluiri. ”E un sistem mafiot, ceea ce am văzut despre marele Escobar. Firma Tel Drum era coordonată de domnul Dragnea, el coordona şi baronii locali. Suntem, în 2018, într-un sistem mafiot, într-un stat paralel. Azi, miniştrii sunt nişte simple marionete ale baronilor. Pe baza acestor bani negri proveniţi de la statul român prin baronii locali şi ajunşi la Tel Drum, Dragnea şi-a asigurat puterea. Asta va dura cât timp statul român nu va avea putearea să facă ceva. ”, a spus Victor Ponta la Digi 24.

Integral pe CapitalComentarii

NOI Degeaba te jelesti impotriva ex-partenerilor de capatuiala politica, dle. Ponta, nu vei mai fi votat la nimic, pt. nimic. Esti fricos, lasitatea este dominanta la tine, lipsa de minim caracter asisderea. Adio!

20 noiembrie 2018 12:04

Ecce Homo Adică minciurianului nu i-a ieșit pasența nici de data asta și nu a primit nici felia promisă de celălalt stat paralel așa că fomistul a scos pe masă în premieră același căcat care a mai fost mâncat cel puțin încă odată și înbucă tacticos cu furculița și cuțitul la TV... Clasic Puie Monta.

20 noiembrie 2018 10:22

CÂR-MÂR În orice caz, este potrivit să recunoaștem că Ponta ăsta e una dintre marile Jigodii ale politicii românești, dacă nu cumva cea mai mare… Iar știre, ca de obicei, e de sezația celebrului FÂS. S-a omis sintagma: „Șterge cu Dragnea pe jos”, ceea ce ar asigura și mai stupid caracterul știrii de senzație...

20 noiembrie 2018 10:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.