Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Nominalizarea Olguței Vasilescu la Ministerul Transporturilor după ce a fost ministru al Muncii nu este pe placul tuturor. Asociaţiile ieşene „Moldova vrea Autostradă” şi „Împreună pentru A8”, care militează pentru construirea Autostrăzii Iaşi – Târgu Mureş, i-au trimis, luni seară, o scrisoare deschisă lui Klaus Iohannis, în care afirmă că „absolut nimic” din activitatea lui Vasilescu nu o recomandă pentru acest portofoliu și îi cer președintelui să analizeze „cu foarte mare atenţie” această nominalizare şi să decidă „ce este mai bine pentru România”.

Totodată, unul dintre reprezentanţii asociaţiei „Moldova vrea Autostradă”, Dorin Dobrincu, a scris, luni seară, pe Facebook că Olguţa Vasilescu s-a remarcat la Ministerul Muncii „prin tupeu, agresivitate, nicidecum prin pricepere managerială”. „Catastrofă a fost la Muncă, tot aşa se anunţă şi la Transporturi”, a adăugat Dorin Dobrincu.

Integral pe CotidianulComentarii

eu Frate Hans, nu plange, are cine sa va plateasca postarile

20 noiembrie 2018 18:10

FRATELE HANS Așa e: pesediștii ăștia nu sunt buni de nimic, nici măcar de creșterea punctului de pensii, majorarea salariilo… Aceasta în tmip ce unii îl cheamă în ajutor Iohannis, ca să ce? Da, pesediștii trebuie alungați, duși la eșafod, surgiuniți…, orice, numa să scăpăm de ei și să vinâ USR-ul, PNL-ul, PMP-ul și alte rahitisme ale politicii româneșt, are dreptate Dorin Dobrincu în momentul său de inteligență care l-a și coplești de nu mai știa ce spune (scrie)...

20 noiembrie 2018 10:17

Ion Georgescu Au pus-o pe Olgutza Vasilescu la Ministerul Transporturilor doar ca este "tare-n clantza"...Ia sa vedem, pe mandatu ei face drumul rapid la doua benzi intre Pitesti si Craiova ei ?....Macar atat..Astia nu stiu sa faca nimic pentru popor si tzara....decat pentru ei si neamul lor....Madam Olgutza o sa ne infecteze cu minciuni la Antena 3 si Romania TV seara de seara (numai sa nu vorbeasca in engleza sau franceza... ca "prostu nu e prost destul daca nu e si fudul !!!...")

20 noiembrie 2018 9:49

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.