Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cosmonauții ruși vor păși pe Lună pentru prima oară la începutul anilor 2030. Aceștia plănuiesc să construiască o bază pe satelitul Pământului, conform RT.

La finalul decadei viitoare, Rusia va lansa un modul fără pilot care ar livra componentele necesare pentru viitoarea bază. Misiunea va dura 14 zile, conform programului prezentat de Energia, producătorul de nave spațiale rus.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul Luna creată prin Duhul Sfânt în Casa Raiului în care stau, acum 30 de miliarde de ani după pancarda rotundă cu Hristos, Fecioara Maria și Sfinții, cele nouă planete din sistemul nostru solar pe ambele fețe, cu linii roșii și albe intercalate pe o parte și neagră pe cealaltă parte cu linii albe intercalate, agățată de tavanul de rigips, învârtindu-se în permanență.

20 noiembrie 2018 0:50

Ecce Homo Adică bestiile roșii vor păși pe Lună pentru prima dată pe bune?! Nu vor turna un film în deșertul din Arizona ca să nu râdă lumea de ei că nu au reușit să lanseze un satelit în orbită?

19 noiembrie 2018 23:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.