Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Purtătorul de cuvânt al Comisiei Europene, Margaritis Schinas, a declarat, luni, că la nivelul CE nu există vreo îngrijorare în ce privește capacitatea României de a prelua președinția Consiliului Uniunii Europene, timp de șase luni, începând de la 1 ianuarie 2019.

"Nu suntem îngrijorați. Avem încredere în profesionalismul viitoarei președinții românești și în nivelul satisfăcător al măsurilor administrative luate înainte de această președinție. Suntem nerăbdători să lucrăm împreună.

Aceasta întrebare îmi dă și oportunitatea să reiterez apelul președintelui Juncker în privința necesității unui consens politic național în România înainte și în timpul președinției române a Consiliului UE", a spus Margaritis Schinas.


Comentarii

eu Stire de kkt, pentru botanistii antenizati!

20 noiembrie 2018 17:44

v Oare si in UE sint tabere in care unii ne critica, iar altii ne lauda? Din fericire au aparut mai multi Romani care si-au dat seama de uritul caracter al lui Ghiolbanis. Poate avem norocul sa nu mai fie ales inca un mandat, Ghiolbanis. Oare cum au fost pacaliti Romanii, de catre Iliescu, Javra Ordinara, iar acuma de Ghiolbanis sau poate au fost alesi de altii?

20 noiembrie 2018 16:03

Ecce Kurrupt Practic până și uiștii și-au dat seama că ăsta-i pe făraș și nu-l mai bagă în seamă. Din euro satelit se vede umbra bocancului în spatele lui, numai el nu simte nimic la franjurii arianusului... Ce pot face uiștii decât să dea înapoi și să-și exprime încrederea în cine este relevant?

20 noiembrie 2018 15:20

Acest NAZIST ÎMPUȚIT, de ghiolbanis Nu merită să calce pe pământul ROMÂNESC!!!!!!!!!!!!!!!! Hitleristule, Bitte warten Sie auf România !

20 noiembrie 2018 14:15

Din pacate sunt foarte multi care-l cred si-l sustin pe Dragnea si clica lui. Tara are prea multi pomanagii, escroci , profitori si hoti care prefera "regimul Dragnea". Noi cu toti Iohanistii si #rezist-ii suntem prea putini , dar trebuie si asa sa iesim in strada pentru a atrage atentia lumii civilizate. Toata speranta este in UE si in SUA, chiar daca vor fi nevoiti sa pedepseasca toata tara. In urma sanctiunilor UE vom iesi mai intariti sufleteste. NU trebuie abandonata lupta!!! Asa sa ne ajute Bunul Dumnezeu.

20 noiembrie 2018 11:28

RÂSU CUR(cilor) Președintele Iohannis trebuie scuzat din oficiu și ales pentru în 7 (șapte) mandate în acest fel reușind să descopere cu uimire că este conducătorul României, altfel o alegem pe curajoasa Carmen, care dă cu tifla tuturor… Ave, Klaus, „morituri te salutant!”

20 noiembrie 2018 10:27

crestinu` si....nu prea Sasule, ai....imbulinat-o !!! Acu` sa te....vad !!! Cum te descurci cu cele peste ....39 dosare penale ....!

20 noiembrie 2018 10:25

UNFORGIVEN Chiar nu-l credeam sa aiba asa un caracter jegos deși dădea semne clare dupa cum l-a facut pe Crin Antonescu, alt leneș gargaragiu ! Nu-si depășește nivelul unui tzoparlan de provincie mahalagiu, arogant si increzut pe deasupra. PS: Ce vrei bai, niste țărani, si el si ea !

20 noiembrie 2018 9:39

Au înțeles și ăia de la UE că Ghiolbanelul taichii spune lucuri trăznite! Aș fi curios ce fel de fizică a predat el pe la școala și cam pe unde se aflau școalele pe unde o fi predat. Întrebarea fundamentală este, totuși, dacă o fi predat, ori o fi luat? Că dacă nu lua, nu se alegea cu un cartier de căși!

20 noiembrie 2018 9:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.