Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

O tânără de 20 de ani a ajuns la spital, după ce a fost bătută cu sălbăticie într-o scară de bloc din Alba Iulia, de un bărbat care i-a furat telefonul şi portofelul. Medicii care o tratează au sesizat Poliţia, deoarece fata nu îşi aminteşte ce s-a întâmplat.

Agresiunea tinerei de 20 de ani, din Alba Iulia, a fost surprinsă de camerele de supraveghere din blocul unde a fost bătută.

Pe imagini se vede cum în scara blocului intră patru persoane, iar două dintre ele, care par că sunt împreună, urcă în lift. În momentul în care uşile ascensorului s-au închis, iar tânăra de 20 de ani a rămas cu bărbatul care a intrat ultimul în scară, acesta o loveşte puternic cu pumnul în faţă şi o trânteşte cu capul de ciment, apoi îi umblă prin buzunare, îi fură telefonul şi portofelul şi fuge.

Integral pe MediafaxComentarii

UP DATE: Tocmai am aflat ca în Germania evenimetele de genul asta sunt cu zecile / zi, asa încât co-calarii nostru din prela "libera" nici nu le mai iau în seama (ca "refugiatii" nu se pupa cu "violenta domestica" si nu le dau aia niciun "fod" sa-l "absoarba", n.red.) ... Cu respect, "redactia" group-ului MEDIA-infractional "The Mediafuckers"

20 noiembrie 2018 5:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.