Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ilan Laufer ar putea reveni în echipa guvernamentală ca vicepremier şi ministru al Dezvoltării, după ce a fost validat luni pentru aceste funcţii printr-un vot dat în cadrul Comitetului Executiv Naţional al PSD, au confirmat, pentru AGERPRES, surse social-democrate.

Potrivit aceloraşi surse, Gabriel Leş ar urma să îl înlocuiască pe Mihai Fifor în funcţia de ministru al Apărării Naţionale.

Marius Constantin Budăi ar urma să devină ministru al Muncii şi Justiţiei Sociale. El o va înlocui în funcţie pe Lia Olguţa Vasilescu, propusă să preia portofoliul de la Transporturi.

De asemenea, Niculae Bădălău ar urma să preia portofoliul Economiei şi să îl înlocuiască astfel pe Dănuţ Andruşcă.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

ronin … important e sa ramana Vasilica in contibuare premier, sa poata sa dea Draknea Vatafu' in continuare cu tara de pamant. Poate asa or pricepe si romanii cu educatie de la Stalin, ca tre' sa bagam si noi in viteza doua macar, si sa incepem miscarea in istorie pe plan inclinat ascendent inainte...

20 noiembrie 2018 11:08

Vasile Marin Domnule Ziarist Sabin Orcan, va apreciez comentariile in TV-urile unde va vad, dar cred ca in privintza celor 4 (patru) corvete militare trebuie sa verificatzi amanuntzit dotarea si precizia lor de foc....Nu este importanta "colivia" cat mai ales puterea de foc si precizia acesteia...Ca Adrian Nastase ne-a impovarat bugetul Marinei Militare cumparand de la fier vechi 2(doua) fregate engleze doar ca niste pasagere militare, asta este.... am luat-o in freza...dar acum, doar comisionul si spaga ne sunt inamici....Vede-tzi cine ia comisionul si spaga....

19 noiembrie 2018 19:08

„Nu plecați pe fentă! Demisia lui Fifor n-are nicio legătură cu "dizidența" lui Firea. Motivul e cu totul altul.Ministrul apărării a refuzat să întoarcă rezultatul licitației pentru corvete în favoarea olandezilor de la Damen, așa cum i-a cerut Dragnea.Povestea asta se va lăsa cu un dosar penal greu și cu un scandal internațional pe măsură!” Sabin Orcan.

19 noiembrie 2018 18:45

Grig De peste doi ani, tara nu este condusa,nu s-au realizat proecte, numai certuri, amenintari si schimbari . Au plecat incompetentii,vin incompetentii din randul doi.

19 noiembrie 2018 18:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.