Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Victor Ponta spune că noua formulă guvernamentală decisă în cadrul remanierii bate toate recordurile în ceea ce privește incompetența, fiind o combinație între lipsa de profesionalism și de coloana vertebrală și afaceri necurate cu bani publici. Pe de altă parte, comentând schimbările la nivelul conducerii partidului, fostul lider PSD se întreabă dacă a mai rămas vreun pesedist în funcție, majoritatea fiind oameni din PRM sau PD. ”Băsescu a fost genial când l-a trimis pe Dragnea la PSD, doar așa a reușit să îl distrugă din interior", a mai susținut deputatul.

”Poate există un Guvern format din oameni mai incompetenți și mai puțin pregătiți profesional decât Guvernul “Dancila 1”? Da -Guvernul “Dancila” 2 / noii veniți bat toate recordurile - cu un matematician la Cultură, cu Olguța să facă autostrăzi, cu un băiat de la sport care să gestioneze pensiile și programele sociale, cu Nae Bădălău șeful economiei Europei în Semestrul 1 din 2019, cu Alex Petrescu și Ilan Laufer care nu au fost buni pentru funcția de ministru și dați afară din guvern anul trecut că să fie “reevaluati” azi, cu un vicepremier care tocmai nu a luat decât un singur vot in Parlament pentru funcția de Președinte ASF , cu Minstrul Afacerilor Europene gonit din funcție cu o luna înainte să preluăm președinția Consiliului UE ..... e și de plâns și de ras”, a scris Ponta pe Facebook.

Integral pe HotnewsComentarii

CUCU… BAU! Pontaaaa! Nu fii măgar - taaaaaaaa! Taci!!!

19 noiembrie 2018 18:04

Ecce Kurrupt Eficacitatea întruchipată a cuvântat prin gaura lui Puie Monta, că care gaură încă nu ecce clar... Probabil minciurianul crede că Konchita Wurst va lansa Gubernul Meu 2.0 iar el va fi noul ministru deoarece a învățat lecția, și-a făcut temele și s-a tehnocrăcănat la 180 de grade. Eficacitatea ii se citește pe față instantaneu înainte chiar de a se screme în funcție.

19 noiembrie 2018 17:58

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.