Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele SUA, Donald Trump, a refuzat să asculte înregistrarea uciderii jurnalistului Jamal Khashoggi deoarece conținutul este ”violent”, adăugând că a fost ”pus la curent”, astfel încât ”nu are niciun motiv” să asculte. ”Este o înregistrare a suferinței”, a spus Trump, scrie The Guardian.

”Nu vreau să ascult înregistrarea, nu am niciun motiv să ascult înregistrarea” a spus Donald Trump într-un interviu pentru Fox News, difuzat duminică.

Potrivit lui Trump uciderea lui Khashoggia fost ”foarte violentă, foarte crudă și teribilă”.

Integral pe HotnewsComentarii

Kuminecăturile Gemene Adică carevasăzică conducătorul lumii libere, care evident este liber, că doar nu o fi ostatic în ambasada unor teroriști, refuză să asculte înregistrarea apelului unui jurnalist la 911 pentru că știe că care ecce treaba și nu are nici un motiv să o asculte. A fost pus la curent și a înțeles fără probleme tot ce era de înțeles din raportul kuriștilor de la Central Intelligence of Arianus.

19 noiembrie 2018 14:37

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.