Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liviu Dragnea a făcut primele mișcări după undele de șoc produse în ziua ședinței CEx al PSD. Conform informațiilor provenite din cadrul CEx, Mihai Fifor, fostul ministru al Apărării, a fost numit președintele interimar al Consiliului Național al PSD, iar Codrin Ștefănescu a fost numit secretar general al PSD, în locul lui Marian Neacșu, exclus din partid. Ambele functii au fost preluate cu titlul de interimat în urma unui vot dat în CEx. Urmează să se discute situația edilului Capitalei, Gabriela Firea, dar si soarta celorlalți puicști din partid, precum și remanierea.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

a lu` pigus @ Bilei - Baih Bilei, baih tembelule, Dragnea-i om frumos, sanatos si tare-n ....toate cele ! Ca si-a luat muiere tanara ! Nu-i un impotent idiot ca tine baih ! Ca nu mai ai "subiecte" de care sa te legi !!! Alupigus !!!

20 noiembrie 2018 10:33

„Nu plecați pe fentă! Demisia lui Fifor n-are nicio legătură cu "dizidența" lui Firea. Motivul e cu totul altul.Ministrul apărării a refuzat să întoarcă rezultatul licitației pentru corvete în favoarea olandezilor de la Damen, așa cum i-a cerut Dragnea.Povestea asta se va lăsa cu un dosar penal greu și cu un scandal internațional pe măsură!” Sabin Orcan.

19 noiembrie 2018 18:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.