Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Trei doctoriţe au fost umilite pe holurile Ministerului Sănătăţii, aşteptând în frig, pe holurile instituţiei, să fie primite la discuţii de ministrul Sorina Pintea, care de altfel a şi lansat invitaţia la dialog pe tema unei iniţiative în sprijinul cadrelor medicale.

Numai că cineva din staff-ul ministrului Sorina Pintea a uitat s-o anunţe pe aceasta de întâlnirea programată cu două zile înainte, după cum declară într-un interviu pentru România Liberă iniţiatoarea proiectului, medicul Livia Davidescu, de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova.

România Liberă: Cum explicaţi incidentul de la Ministerul Sănătăţii?

Dr. Livia Davidescu: La Ministerul Sănătății nu a fost un incident propriu-zis! Am aşteptat pe un hol o oră şi jumătate şi nu am putut intra în contact cu doamna ministru! Am plecat apoi pentru că ne era imposibil să mai rămânem, veneam de departe din ţară şi trebuia să ne întoarcem. Eu îmi luasem doar o zi de concediu, iar pacienții de a doua zi nu puteau fi anuntaţi că voi lipsi. Am plecat după ce am lăsat memoriul şi lista cu cele 2.000 de semnături, la secretariat! Nu am făcut scandal, nu am țipat, nu am chemat presa. Am plecat pur şi simplu. M-am simțit foarte tristă, pentru că nu înțelegeam de ce nu ni se spune cât trebuie să mai aşteptăm! Era ședința de consiliu şi nu puteam intra, fireşte! Dar ni se putea spune ceva, zic eu! Fac aici o mărturisire, dacă ar fi fost vorba doar de mine, de noi trei, - au fost alături de mine dr. Laura Zarafin şi dr. Cristiana Adi Opriţa - de fapt, cred că nu m-ar fi durut atât, dar era vorba de responsabilitatea a 2.000 de semnături de adeziune la proiect din partea medicilor români.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.