Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

După 12 ani, timp în care a ţinut-o pe postul de amantă pe cârlionţata blondă Elena Stoica, iată că miliardarul George Copos a făcut o schimbare majoră. După 37 de ani de căsnicie, a divorţat de nevastă şi s-a însurat cu amanta care i-a dăruit o fetiţă splendidă în urmă cu 7 ani. Afaceristul i-a pus un diamant, dar şi o verighetă pe inelar.

Nu i-a fost deloc uşor tinerei în vârstă de 35 de ani să umble cu eticheta de amantă în frunte. S-a confruntat cu bârfele şi răutăţile vreme de 12 ani, dar iată că după toată această perioadă, Elena Stoica priveşte acum trecutul din poziţia de soţie de miliardar. George Copos (65 de ani) s-a căsătorit vara trecută cu femeia care l-a făcut tătic a doua oară şi care vreme de 400 de zile, cât a stat în închisoare, i-a mângâiat sufletul cu vorbe bune. Iniţial l-a dat de gol prietenul lui cel mai bun, Mitică Dragomir, în direct, într-o emisiune de fotbal.

Integral pe Click!Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.