Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Reprezentanții Guvernului PSD -ALDE și susținătorii lor s-au grăbit, ieri, să se folosească de ultima evaluare Fitch asupra României pentru a își lăuda realizările. Și, totuși, documentul agenției de rating nu este atât de “luminos” cum ar putea crede unii.

O spune fostul analist economic şi actual senator PNL, Florin Cîţu, în opinia căruia, raportul Fitch relevă, dimpotrivă, dezastrul de la buget şi prăbuşirea economică. Senatorul liberal insistă asupra câtorva aspecte din raportul Fitch şi aminteşte că agenţia a confirmat faptul că deficitul bugetar va sări peste 3,4%, peste cel de anul trecut şi peste nivelul de 3% agreat cu autorităţile europene.

Integral pe CapitalComentarii

Ce conteaza Un securist împuțit care anunță neîncetat apocalipsa care însă refuza să vina la comanda lui. Altfel un neica nimeni în politica românească. Doar o gura de canal cu emisii pestilentiale. Halal PNL, așa politicieni, așa scor în alegeri. La mai multe procente (în minus).

19 noiembrie 2018 11:54

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.