Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Violențe de stradă, ciocniri între protestatari și jandarmi, gaze lacrimogene, mașini incendiate, 287.000 de manifestanți, un mort, 409 răniți, 282 arestări. Acesta este bilanțul protestelor de sâmbătă care au cuprins întreaga Franță. Un bilanț mult mai grav decât cel din 10 august de la București. Atunci, Europa a sărit să acuze puterea din România de abuz. Acum, Europa tace mâlc.

Sute de mii de oameni au invadat sâmbătă străzile Franței pentru a protesta față de scumpirea masivă a combustibililor. Cifra oficială, furnizată de Ministerul de Interne francez este de 287.000 de protestatari, adunați în 2034 de locuri. Însă manifestanții susțin că cifra aceasta este cu mult mai mică decât în realitate și regimul Macron încearcă să minimalizeze dimensiunea protestelor.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

@Mariana Mihai Pizdoanco, tu porți ochelari, ori ce se vede în poza moacei tale sunt ochi de struțoaică? Știi tu oare că ochiul de struț ecce (cum zice un prieten necunoscut) mai mare decât creierul unui struț aflat la deplină maturitate?! Din cauza conformației tale speciale, tu te uiti la norii de pe cer, precum vechii sofisti, și vezi (precum orice vacă dedată la sofisme și cu fofoloanca în călduri insuportabile) doar pubule de taur! Un cer întreg de pubule!!! In chestiunea asta, dacă nu crezi, consultă-l și pe Aristofan cu a sa comedie „Norii”.

20 noiembrie 2018 8:31

Ecce Kurrupt Să nu fim ignoranți. Una ecce să gazezi o mulțime de oameni în mod civilizat cu un scop nobil sub o deviză pașnică ca de exemplu Liberte, Egalite, Fraternite... sau Arianus Macht Frei. Și alta ecce să tragi cu ură din tunul cu apă în tineri frumoși și nevinovați să le treacă usturimea kurului de la grenadele lacrimogene pe care le-au cerut cu insistență democrăcănați spontan în piață...

20 noiembrie 2018 2:37

v Am vazut "manifestatiile" de la noi si din alte tari, nu numai acuma. Jandarmeria a reactionat asemanator, ba chiar cei din strainatate mult mai dur. Ma tot intreb cum de UE, ne-au criticat numai pe noi, doar au ambasadele, reporteri la fata locului, etc. Se pare ca noi din colonie i-am suparat pe cei influenti din UE. Oare de ce Austria care este o tara mica (este drept ca are PIB-ul pe locuitor mult mai mare ca al nostru) sa devina stapinul unor intregi zone din tara noastra in diverse domenii? Pina acuma ne "dirijau" marile puteri, dar acuma?

19 noiembrie 2018 23:39

UP DATE: SCANDAL DIPLOMATIC FARA PRECEDENT SI ÎNTRE ... JAPONIA si FRANTA - Președintele alianței Renault – Nissan, (EURO-penalul) Carlos Ghosn, a fost (putzin cam) ARESTAT la Tokyo pentru o posibilă încălcare a legii referitoare la tranzacțiile financiare (deci pentru EURO-ciordeala), iar japonezii de la Nissan cer demiterea acestuia, potrivit presei japoneze, citate de Reuters.Reprezentanții Nissan l-au acuzat pe Ghosn că ar fi folosit în scop personal banii companiei și nu ar fi raportat în mod corect sumele câștigate.

19 noiembrie 2018 22:49

Gicu Se da cate un titlu bomba, ca sa citim articolul.....,dar in cuprins nimic din titlu! Idioti..

19 noiembrie 2018 16:56

Car"scandal diplomatic intre Romania si Franta"?! Bai pulifricilor care redactati titluri pentru site, voi ati citit macar articolul din E.Z. pe care il prezentati? Ori voi cunoasteti mai bine sanscrita decat romana? Mira-m-as!

19 noiembrie 2018 15:20

#EURO-patia UCIDE! nu?!

19 noiembrie 2018 11:31

Cum, si niciun sugaci de EURO-poolli nu comenteaza cu "Dracnea", cu EURO-"Ciuma-Rosie", cu EURO-"macelul", cu EURO-"mascarul", ceva, pe-aici?! Cu surprindere, Paulus

19 noiembrie 2018 11:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.