Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Membrii și simpatizanții Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) au organizat duminică un miting preelectoral în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău, încheiat cu adoptarea unei rezoluții, care promite, printre altele, „închiderea oficiului NATO la Chișinău”, relatează Cotidianul.md.

În timpul evenimentului, mai mulți deputați, președinta PSRM, Zinaida Greceanîi, guvernatoarea UTA Găgăuzia, Irina Vlah, dar și președintele Igor Dodon, au ținut discursuri de pe scenă.

„Ca mitingul nostru să ajungă în istorie, ca să publicăm în toată mass-media, toate resursele resursele necesare și posibile ce am discutat astăzi, ce am hotărât astăzi și cum noi construim viitorul mai departe, se propune să aprobăm o rezoluție a mitingului unității populare”, a declarat moderatorul manifestației, deputatul Vlad Bătrîncea.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.