Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Bucureşti, 18 nov /Agerpres/ - Volumele "Povestea mea", de Michelle Obama, "Cartea de aur a Centenarului Marii Uniri", de Bogdan Bucur, "Orice om îi este teamă. Un partid, trei ani şi doi premieri", de Radu Paraschivescu şi "6 poveşti cu draci", de Igor Bergler, se situează pe locuri fruntaşe în topul celor mai vândute titluri la Târgul Internaţional Gaudeamus.

* La Humanitas cea mai râvnită carte este "Orice om îi este teamă. Un partid, trei ani şi doi premieri", de Radu Paraschivescu, urmată de "De la Dacia antică la Marea Unire, de la Marea Unire la România de azi", de Lucian Boia, "Aşteptând o altă omenire", de Gabriel Liiceanu, "România, te iubesc", cu texte de Paula Herlo, Rareş Năstase, Alex Dima, Cosmin Savu, Paul Angelescu, "Dialoguri secrete. Cum se roagă scriitorii şi personajele lor", de Ioana Pârvulescu, "Pe mâna cui suntem?", de Andrei Pleşu, "Două eseuri despre paradis şi o încheiere", de Horia-Roman Patapievici, "Variaţiuni pe o temă dată", de Ana Blandiana, "Plăceri vinovate şi datorii împlinite. 12 confesiuni (o antologie)", de Dan C. Mihăilescu, "Transparenţa", de Radu Vancu.

* În topul Humanitas Fiction, pe primul loc este romanul "Tatuatorul de la Auschwitz", de Heather Morris, urmat de "Hippie", de Paulo Coelho, "Scara lui Iacov", de Ludmila Uliţkaia, "Povestiri de ţinut în palmă, de Yasunari Kawabata, "Copilul lui Noe", de Eric Emmanuel Schmitt, "Tentaţia de a fi fericit", de Lorenzo Marone, "Promisiunea zorilor", de Romain Gary, "Clădirea de piatră", de Nikos Kazantzakis, "Sala de bal", de Anna Hope. "Suspine tandre", de Yoko Ogawa.

* În colecţia Humanitas Junior, primul loc în topul vânzărilor l-a ocupat "Pana lui Finist Şoimanul. Basme fantastice ruseşti", urmat de cartea "De prin veacuri. Povestiri istorice şi legende populare pentru copii", de Regina Elisabeta a României (Carmen Sylva), "George şi corabia timpului", de Stephen şi Lucy Hawking, "Basme", de Wilhelm Hauff, "Miturile Nordului. Poveştile lui Odin, Thor şi Loki".

Integral pe AgerpresComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.