Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Statelor Unite Donald Trump afirmă că deţine înregistrarea uciderii lui Jamal Khashoggi în consulatul saudit de la Istanbul, la începutul lui octombrie, dar că nu doreşte să o asculte, pentru că are un conţinut ”foarte violent”, relatează AFP.

Locatarul Casei Albe a refuzat din nou să se pronunţe asupra unei eventuale responsabilităţi în acest asasinat a prinţului moştenitor saudit Mohammed bin Salman, în vârstă de 33 de ani, insistând asupra dezminţirilor acestuia.

El a dat asigurări în California, sâmbătă, că un ”raport complet” asupra acestui dosar îi va fi remis în zilele următoare.

”Avem înregistrarea, nu vreau să o ascult (...), pentru că este o înregistrare a suferinţei”, a declarat el într-un interviu acordat Fox News, difuzat duminică.

Integral pe AdevărulComentarii

Amalia Un tip de bun simt si elegant! Poate invata si ai nostri ceva... . Ca nu pe suferinta se fac cariere si rating...

19 noiembrie 2018 1:28

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.