Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

O aeronavă MApN a plecat la ora 17,30 spre Târgu Mureş pentru a prelua doi pacienţi cu arsuri şi a-i transfera la Spitalul Militar din Bruxelles, a anunţat Ministerul Sănătăţii (MS).

"Este vorba despre o femeie de 69 ani cu arsuri pe o suprafaţă de 75% din corp şi un bărbat de 79 de ani cu arsuri pe 55% din suprafaţa corpului", informează MS.

Potrivit sursei citate, transferul a fost decis de medicii specialişti şi aprobat de MS, care a solicitat DSU transportarea celor doi pacienţi.

”Aeronava va ajunge în 20 de minute, noi ne ocupăm doar de transportul pacienților” a precizat Raed Arafat, coordonatorul SMURD, la Antena 3.

Două persoane au suferit răni grave în urma unei explozii care a avut loc duminică într-o casă din comuna Gorneşti, judeţul Mureş, şi care a fost provocată de o acumulare de gaze naturale la nivelul tavanului, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Horea" al judeţului Mureş.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.