Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liviu Dragnea, șeful PSD, i-a adunat pe toți liderii județeni pentru a discuta ultimele detalii înaintea unei importante întâlniri a partidului. Gabriela Firea va fi subiect de discuţie în cadrul şedinţei. Două sunt variantele. Fie să fie schimbată din funcţia de preşedinte PSD Bucureşti, fie să fie direct exclusă din PSD, după cum afirmă ADEVĂRUL.

Comitetul Executiv Naţional al PSD se va reuni, luni, la Parlament, potrivit unui anunţ al partidului, anunță ROMÂNIA LIBERĂ. Primarul general al Capitalei ar putea să fie exclus din partid susține un lider PSD, care precizează că Gabriela Firea s-ar putea să-și dorească acest lucru, motiv pentru care va continua seria de atacuri la adresa liderului partidului.

Președintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat duminică, citat de ANTENA3, că speră să nu continue „cursa excluderilor” la ședința CExN de luni, dar depinde și de ce își dorește Gabriela Firea, el menționând că s-ar putea ca primarul Capitalei să vrea să-și piardă calitatea de membru de partid.

„Eu sper ca cursa aceasta a excluderilor să nu continue, dar asta depinde și de cei implicați, de ce anume doresc, în speță ce dorește doamna Firea. Dorește să ajungă la un consens cu cei din conducerea partidului, dorește să continue aceasta din motive variate personale sau de altă natură, dorește să fie exlusă? Pentru că s-ar putea să își dorească să fie exclusă și atunci să facă treaba asta cu mare tam-tam”, a indicat Buzatu.

Pe de altă parte, Gabriela Firea a declarat, vineri, că îşi aşteaptă sentinţa la Comitetul Executiv PSD şi că nu vor fi surprize în privinţa situaţiei sale, întrucât ştie că „se doreşte” să fie înlăturată de la conducerea PSD Bucureşti şi Ilfov pentru că cei care sunt în dezacord cu liderul PSD sunt ”decapitaţi”, anunță GÂNDUL.

Pe de altă parte, amintește COTIDIANUL, Gabriela Firea a declarat că este convinsă că CEx PSD va fi convocat când Liviu Dragnea va avea toate voturile necesare îndepărtării sale de la funcţiile de conducere din partid, subliniind că au fost chemaţi mai mulţi colegi de liderul PSD în acest scop. „Au fost chemaţi mai mulţi colegi la domnul Dragnea. Înţeleg că 70% din timpul său îl alocă Gabrielei Firea. Are timp să se întâlnească şi să îi cheme pe parlamentarii, pe primarii din Ilfov. În CEx voi fi criticată, eventual cineva va propune şi se va vota. E previzbil. (...) Sunt convinsă că nu va convoca CEx decât când va avea voturile necesare îndepărtării mele”, a declarat Gabriela Firea.

Întrebată dacă demisionarii din PSD, doi deputaţi şi un senator, s-au consultat cu ea înainte de decizie, Firea a răspuns: „Nu s-au consultat cu mine, dar mi-au transmis şi mie ceea ce au comunicat public, faptul că nu se face statutar, şi au vrut să tragă semnalul de alarmă despre modul nestatutar în care sunt dezapreciată, faptul că domnul Dragnea cheamă primari, parlamentari, şi le propune funcţiile mele, eu nefiind îndepărtată din funcţii. Domnul Dragnea are o preocupare cum s-o înlăture pe Firea.

Acest lucru, înţeleg, că l-au comunicat public şi parlamentarii care şi-au dat demisia. Ar trebui să ne punem întrebarea de ce au ajuns aici. Toţi preşedinţii de partid au lăsat ca şi alţii să aibă voci. Toţi care sunt în dezacord cu Dragnea sunt decapitaţi”, a mai spus Gabriela Firea, citată de EVENIMENTUL ZILEI.

Senatorul Adrian Ţuţuianu, recent exclus din PSD, a declarat și el că se aşteaptă să fie înlocuit din funcţia de vicepreşedinte al Senatului, adăugând că deja "şi-a făcut şi bagajul" şi aşteaptă să vadă cui îi va repartiza liderul PSD, Liviu Dragnea, acest post, anunță JURNALUL NAȚIONAL.

"Evident, mi-am şi făcut bagajul. Aştept acum la marea împărţeală a domnului Dragnea, să vedem cui îi va fi repartizat postul de vicepreşedinte al Senatului. Deocamdată, în ultima săptămână, am primit interdicţia de a mai conduce lucrările de plen, era rândul meu să conduc în absenţa preşedintelui Tăriceanu", a afirmat Ţuţuianu.

Pe CHESTIONARUL ZIARE.RO vă invităm să vă spuneți opinia: Credeți că Gabriela Firea ar trebui să rămână în PSD?


Comentarii

Corina Creatza (euro-CIUMA ROSIE, n.m.) eu, eu voi "argumenta in fata judecatorilor europeni ca gravitatea situatiei din Romania este atat de mare incat se impune dispunerea unor masuri interimare"!!! Si daca "Romania, prin guvernul si puterea se la Bucuresti, va continua sa ignore si decizia Curtii de la Luxembourg, atunci este foarte posibil sa se ajunga la excluderea tarii din UE", urmata de excluderea de pe Terra (cu interdictie de stabilire pe Marte) + interdictia de a mai suge EURO-poollile ambientale cu care defileaza astia sa mi le dea pe la nas - E DEZASTRU CATACLISMATIC MONDIAL!!! Cu respect, CC a CE a UE

20 noiembrie 2018 6:00

Dragnea și clica ne scot si din Sistemul Solar! Comisia Europeaza va actiona Romania in judecata si la Curtea Interplanetara de pe Saturn si daca puterea nu "implementeaza" te miri ce, s-ar putea sa ajungem de râsu' lumii(-lor) pe undeva pe la periferia Galaxiei Calea Lactee!

19 noiembrie 2018 18:52

Dragnea și clica ne scot din UE! Comisia Europeaza va actiona Romania in judecata la Curtea de la Luxembourg daca puterea de la Bucuresti refuza sa puna in aplicare recomandarile.”Comisia Europeana va argumenta in fata judecatorilor europeni ca gravitatea situatiei din Romania este atat de mare incat se impune dispunerea unor masuri interimare pentru suspendarea cu efect imediat a reformelor justitiei” Daca Romania, prin guvernul si puterea se la Bucuresti, va continua sa ignore si decizia Curtii de la Luxembourg, atunci este foarte posibil sa se ajunga la excluderea tarii din Uniunea Europeana. comisarul.

19 noiembrie 2018 17:26

MEME Nu dna Firea trebuie decapitata din PSD, decazut din drepturi trebuie sa fie chiar Dragnea, care, impreuna cu prostanaca de Irina fatuca aia tembela, trag in jos partidul. Gabriela Firea este o femeie desteapta si scolita, familista buna. cu trei copii.

19 noiembrie 2018 11:39

BREAKING FUCKING FAKENEWS: Si la ... PARIS e (mare) "Iureș și sfat de taină" la "partidul" (la sediul bandei) Presedintelui Micron - se planuieste musamalizarea protestelor cu mort & sute de raniti de la sfârsitul saptamânii trecute - RAMÂNETI CU NOI (si cu co-pushlamalele noastre "europene", n.red.) - VA TINEM LA CURENT cu ULTIMELE TEHNICI de pus batista pe EURO-tzambal! Cu respect, "redactia"

19 noiembrie 2018 8:22

UP DATE: Dracnea va importa 2-3 milioane de "refugiati"-"migranti" de la Baba Merkel, Timmermann, Creatza, Moscovici, Pizdirini & Comp.(-liciilor) acestia urmând sa-i puna lu' Firea un sac portocaliu în cap si sa o DECAPITEZE! Cu respect, "redactia"-poollii

19 noiembrie 2018 8:15

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.