Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele francez Emmanuel Macron, aflat duminică la Berlin, a cerut Germaniei să deschidă împreună cu Franţa o "nouă etapă" în construcţia europeană pentru a împiedica lumea să "alunece în haos" şi pentru a garanta pacea, relatează AFP.

"Europa şi, în cadrul ei, cuplul franco-german, au obligaţia de a nu lăsa lumea să alunece în haos şi de a o însoţi pe drumul către pace" şi, pentru aceasta, "Europa trebuie să fie mai puternică, mai suverană", a declarat şeful statului francez într-un discurs pronunţat în Bundestag (camera inferioară a Parlamentului german).

"Lumea noastră este la răscruce de drumuri", a adăugat el, avertizând împotriva riscului ca "naţionalismul fără memorie" şi "fanatismul fără repere" să preia controlul.

Integral pe AgerpresComentarii

Ecce Homo Micul kurist chiar crede că franjurii multicolori care i-au apărut la gaura arianusului sunt cea mai mare noutate din istoria omenirii. Eurovizionarii l-au încoronat Miss Univers la concursul de UE cu kuru și în discursul final a menționat și el că își dorește Pace Mondială... Repetentul o fi avut oare o profesoară de istorie care i-a dat nota 10 pe ochi frumoși?!

19 noiembrie 2018 7:25

E o EURO-VESTE FANTASTICA - SI EU, SI EU VREAU o "RELANSARE"!!! Asfel, "europa" (gaska de EURO-babuini care-si închipuie ca au pus laba pe Contnet, n.m.) ar putea fi legata (cu lantzuri, n.m.) de un proiectil de tun (de calibru potrivit - dat fiind ca pâna si EURO-scroafa intra pe gura unui Gustav-Dora, n.m.) si LANSATA (împreuna cu "europa" ei cu tot, - cu "nucleul dur" în sus, n.m.) pe o orbita (oarecum) stationara, urmând ca apoi proiectilul sa fie detonat în aplauzele spectatorilor... Cu respect, Paulus

18 noiembrie 2018 21:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.