Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Doi tineri, un român şi un britanic, rămaşi blocaţi cu maşina, sâmbătă, pe un traseu montan din munţii Apuseni au fost coborâţi de pe munte de un echipaj al Jandarmeriei.

Aceştia au pornit cu un autoturism marca Volkswagen Golf pe un drum foarte accidentat, iar într-o zonă izolată a traseului Mătişeşti – Poiana Mărşoaia – Gârda de Sus maşina a suferit o avarie. Jandarmii din Arieşeni au acordat sprijin celor doi şi au tractat maşina defectă până în localitatea Albac. Potrivit reprezentanţilor Jandarmeriei Alba, în data de 17 noiembrie, în jurul orei 13.30, patrula de jandarmi montani din cadrul Postului de Jandarmi Montani Arieşeni, în timp ce îşi desfăşura activitatea pe traseul montan Mătişeşti – Poiana Mărşoaia – Gârda de Sus, a găsit într-o zonă izolată a traseului doi turişti, cu un autoturism Volkswagen Golf ce a suferit o avarie.

Integral pe AdevărulComentarii

Achtung Mein Arianus Das Fuhrer Auto ist kaput

18 noiembrie 2018 16:14

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.