Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Numărul victimelor incendiului Camp Fire din nordul Californiei a ajuns la 76 de morţi, conform informaţiilor oferite de biroul şerifului din Butte County, transmite duminică DPA.

Echipele de salvare au descoperit sâmbătă încă cinci cadavre. În total, 1.276 de persoane au fost date dispărute, cu 265 mai multe decât vineri.

Incendiul devastator ''Camp Fire'' a cuprins circa 55.800 de hectare şi este controlat în proporţie de 35%, a raportat în cadrul conferinţei Departamentul forestier şi de protecţie împotriva incendiilor din California (Cal Fire).

Integral pe AgerpresComentarii

Achtung Mein Arianus Kurrupția Ucide

18 noiembrie 2018 19:58

Kuminecăturile Gemene Bine vrea să zică Ilie dar ii se împulică limba în gură de la prea multe kuminecături. Adică Hotelul California arde și Trump se piaptănă...

18 noiembrie 2018 17:18

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul Orașele Sodoma și Gomora au fost distruse cu foc și pucioasă trimise de Mînia îngrozirii Lui Iahve din cauza prostituției, sodomiei și adulterului. Acum, în Apocalipsa secolelor XX-XXI, sunt incendii de vegetație, incendii la case, vile, blocuri, clădiri zgîrie-nori etc. trimise tot de Mînia îngrozirii Lui Iahve din cauza prostituției, pornografiei din televiziuni si Internet, LGBT, căsătoriei legale între persoane de același sex și adulterului. THE FIRE 3/11 GOD CHRIST 3/11; The Fire 14 Elijah Tishbite 14; Fire 4/8 Mary 4, Tishbite 8; F.I.R.E. FR-Flower, IE-Elijah. Elijah's flower.

18 noiembrie 2018 14:45

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.