Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Grav incident în stația de metrou Piața Sudului. Un bărbat, care spunea că vrea să se sinucidă și să se arunce în fața metroului, a fost tras de pe marginea peronului cu câteva secunde înainte să fie lovit de tren. Salvatorul bărbatului cu intenții sinucigașe este un student, din județul Vrancea, care învață în București. Sinucigașul, care părea în stare de ebrietate și avea o sticlă în mână în momentul incidentului, a fost trântit pe peron, până la sosirea forțelor de ordine.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

v, cel mai imbecil gaozar dragnist Gaozare, era Codrin Stefanescu, betivul PRM, mutat la PSD., zis si ventilatul cu cacat. Si-a vazut pula mica in oglinda (normal nu si-o poate vedea de burta) si s-a hotarat sa senucida. Sper ss reuseasca data viitoare.

18 noiembrie 2018 9:15

Kuminecăturile Gemene Se pare ca Traian Băsescu a încercat să ia metroul la destinația finală dar nici măcar asta nu i-a reușit turtă fiind... Sigur o să ne scrie pe Facebuci că nu a fost el, dacă își amintește ceva... dacă nu, viața merge înainte ;)

17 noiembrie 2018 16:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.