Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

HOROSCOP. Weekendul vine cu multă relaxare și vești bune pentru câțiva nativi. Fecioarele se vor bucura, în sfârșit, de puțin timp liber, în timp ce peștii găsesc liniștea de care au atâta nevoie. Vezi pentru tine ce au rezervat astrele în zilele de 17 și 18 noiembrie, scrie clickpentrufemei.

HOROSCOP Berbec

O să existe nişte conflicte minore în interiorul cuplului, însă care pot evolua, dacă niciunul dintre voi nu este dispus să renunţe la orgoliu. Discută mai mult despre lucrurile care te deranjează.

HOROSCOP Taur

Te concentrezi pe tot ce înseamnă informaţie nouă. Vrei să înveţi cât mai mult, pentru a putea să evoluezi din ce în ce mai mult pe plan profesional.

HOROSCOP Gemeni

Petreci mult timp cu partenerul de cuplu. Faceţi tot felul de activităţi împreună şi reuşiţi să vă cunoaşteţi din ce în ce mai bine, iar acest lucru vă apropie tot mai mult.

Mai multe, pe Antena 3


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.