Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Deputatul PNL Lucian Bode a depus la Senat, un proiect privind implementarea programului "Tineri în Parlament", prin care persoanele cu vârsta de până în 22 de ani pot beneficia, începând cu 2019, de o subvenţie de călătorie şi acces gratuit în Casa Poporului.

Proiectul de lege a fost înregistrat la Senat, în procedură de urgenţă, şi este semnat de aproximativ 60 de aleşi de la PNL, PMP şi câţiva de la UDMR, urmăreşte încurajarea tinerilor cu privire la participarea în cadrul proceselor decizionale din legislativ.

"Iniţiatorii legii susţin că prin programul <>, fiecare deputat poate facilita vizita în Camerei Deputaţilor a 38 de vizitatori pe an, în grupuri de maxim 15 elevi şi studenţi şi 4 însoţitori pe sesiune (1 septembrie - 24 decembrie; 1 februarie - 30 iunie). Beneficiarii acestui program sunt tinerii cu vârsta până în 22 de ani, elevi sau studenţi înscrişi înscrişi într-o instituţie de învăţământ din România sau din străinătate", prevede textul iniţiativei legislative a Opoziţiei.

Integral pe MediafaxComentarii

v Asta este unul din exemplele, cu ce se ocupa deputatii nostrii din opozitie. Cu astfel de "actiuni", vor sa ajunga la guvernare, asta este "programul" lor de guvernare a tarii?

17 noiembrie 2018 23:27

Lute Poate dati o lege care sa-i oblige pe tineri sa se duca dracu la munca, viermii dracu ! Pe santier, ca e loc ! Mai ales viermii de demonstrantii platiti sa sa-i pupe in cur pe guvernanti !

17 noiembrie 2018 20:08

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.