Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul ministru al justiției din guvernul Cioloș, Raluca Prună, a reacționat extrem de dur pe Facebook față de acuzațiile de la unele televiziuni, că ea ar fi în spatele raportului MCV critic la adresa României: ”O manipulare atât de proasta numai in versiunea istoriei scrisă pentru idioți mai poți întâlni”.

Pe de altă parte, Prună spune că nu trebuia să existe guvernul Cioloș, ci să fie alegeri anticipate, pentru că perioada de executiv tehnocrat a dat ocazia PSD să-și revină: ”Asta este crucea pe care eu și alții din acel guvern o purtăm”.

Întreaga postare de pe Facebook:

”Pe culmile manipulării. Dacă nu știați, sunt autoarea raportului MCV, e scris de mineuD83DuDE1C Sau ca să citez exact din exprimarea voit pretențioasa, în fapt imbecilă de-a dreptul, a unuia care cică a fost demnitar al statului român (bietul stat), sunt ‘amprenta raportului MCV 2018’. Whatever this is. Istoricii analfabetismului funcțional vor descifra asta când timpul va fi venit. Trebuie să admit și că sunt nerecunoscătoare. Că deși m-a votat PSD în parlament acum 3 ani, o dată cu tot guvernul Cioloș, sunt azi împotriva PSD. Fals, sunt împotriva hoției indiferent de partid. Dar admit că am greșit , acceptând să stau într-un guvern tehnocrat când de fapt trebuia să avem anticipate. Am ajutat prin munca mea PSD să își revină și să câștige alegerile. Asta este crucea pe care eu și alții din acel guvern o purtăm. Nu mai pun la socoteală că am contribuit efectiv la alegeri libere în 2016, nefraudate. Am dat viza de legalitate pe un act pe care apoi PSD l-a aruncat la gunoi.

Integral pe HotnewsComentarii

OFTALMOLOGUL Madam Pruna, aloo! te-a lovit orbul gainilor, incat nu vezi ticaloasele Protocoale semnate SRI/DNA/toate instantele de Judecata din Romania ! Adica, cetatenii pot fi inculpati fara probe valabile, fara dovezi concrete, numai pe baza rapoartelor SRI. PSD/ALDE sunt crucificati deoarece incearca sa desfiinteze blestematele de complicitati SRI/Justitie. Madam Pruna, nici n-ai schitat gestul sa anulezi protocoalele, cand erai Ministra la Justitie.

18 noiembrie 2018 12:19

Mircea Draghici Slugile ziaristice platite bine prin filiera PSD-ista de la Antena 3 si Romania TV au primit instructziuni sa devieze adevarata vina a Raportului MCV din 2018....De parca nu PSD+ALDE-istii au schilodit Legile justitziei, Codurile Penale, calaresc politic procurorii si-i schimba cum vrea "sula" lui Dragnea & Tariceanu....Parca nu ei au votat sa-si faca puscaria acasa in sufragerie, si fara bratzara de control ( sa se mai poata duce la o vanatoare de mistretzi din cand in cand...). Cat ar putea ei considera ca poporul asta este asa de prost si ca ne-ar vrea prostitzi si mai mult...

18 noiembrie 2018 8:02

v Pruno esti o greseala a naturii, dar neavind o oglinda nu-ti dai seama. De fapt orice idiot, nu este constient de idiotenia lui.

17 noiembrie 2018 23:31

Sicterescu Alupigus Prunoaso ! Sictir !!!

17 noiembrie 2018 16:49

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.