Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Procurorii insista sa desfiinteze cursurile de contabilitate facute de Dragnea, conform unor informatii ziare.com.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a inceput in 1999 cursurile unei facultati de contabilitate din Alexandria care a fost infiintata oficial, potrivit actelor de la Ministerul Educatiei Nationala, trei ani mai tarziu, in 2001, in baza unei Hotarari de Guvern emise in anul 2000.

Integral pe CapitalComentarii

Ludovic Orban, atac devastator la adresa actualei guvernări dominata de Dragnea. Sarea bugetului este una critică . De la preluarea guvernării şi până astăzi, PSD-ALDE au luat credite imense de la bănci şi au "tocat" banii, fără să facă investiţii. De la preluarea guvernării, PSD-ALDE au contractat credite în valoare de 18,5 miliarde de euro, fără ca din banii aceştia să se construiască un tronson de autostradă sau un tronson de cale ferată, să se asigure navigabilitatea pe Dunăre, să construiască un spital regional. Banii au fost tocaţi pe subvenţii, pe pomeni sociale şi pe plăţi în sectorul public, care nu aduc niciun fel de dezvoltare României"

18 noiembrie 2018 8:50

ovi Asta da infractor, fura si la scoala pe care nu a facut-o. Stia meserie la materia furt si la cea de inselat... Bravos Livache....esti tare.

18 noiembrie 2018 7:39

v D-le Barbu, aveti dreptate. Procurorii i-au dat "decisiva" lui Dragnea. Oare asa a ajuns justitia de la noi, dar presa? Stiu ca toti ati absolbit jurnalismul, dar sinte-ti de toata jena in ceeace scrieti. Sefii dvs se iau doar dupa titlurile bombastice, ori va citeste cineva articolele?

17 noiembrie 2018 23:11

Lute Pupati-l in cur sa-i treaca ! Lua-v-ar dracu de viermi barfitori !

17 noiembrie 2018 20:05

Sicterescu Asa ! Si ...????? Sictir !!!

17 noiembrie 2018 16:43

dana Ba, ziaristilor de toata jena, terminati mai odata cu titlurile astea bomba,care, apoi se fasaie intr-o stire de doi lei.Eu unul nu mai dacu clik pe astfel de titluri, stiu ca sunt momeli jurnalistice ptr a fi accesate.Va pierdeti credibilitatea , si asa scazuta, pentru cateva accesari , deoarece dupa aia nici aghiuta nu va mai citeste.Oamenii sau prins de smecheria titlurilor mincinoase.

17 noiembrie 2018 12:54

Capital - daca v-a placut MEDIA-BASHINA noastra, atunci scrieti-ne pe adresa "redactiei" (la sediul bandei, n.red.) si va promitem ca vom continua sa defekam astfel de "stiri", pâna vin aia si ne leaga (cu catuse, de tzeava de calorifer, n.red.) si ne scot placile din calculatoatore! Cu respect, "capitalistii"-poollii

17 noiembrie 2018 12:26

Kuminecăturile Gemene Da, decisiva procuriștilor... adică i-au desființat Mențiunea a doua primită în clasa a cincea la matematică pentru că profesorul defapt nu avea certificacatul de acreditare de la soborul regional de popi. Până în ziua de azi Inamicul Public nr 1 defapt nu știe că unu cu unu face doi. El crede că unu cu unu face 66 în spatele altarului...

17 noiembrie 2018 11:58

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.