Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Silvio Berlusconi a fost pus sub acuzare vineri pentru că ar fi încercat să ofere mită unui om de afaceri pentru a nega că i-ar fi trimis prostituate fostului premier al Italiei în urmă cu 10 ani, scrie Politico, citat de News.ro.

Procurorii susţin că Berlusconi i-a dat lui Gianpaolo Tarantini 500.000 de euro pentru a afirma că fostul prim-ministru nu ştia că femeile sunt plătite pentru a participa la petreceri din vila sa.

Integral pe AdevărulComentarii

#REZIST: si noi, si noi am luat EURO-SPAGA (din "fonduri" de-structurale "europene", nerambursabile, în cuantum total de vreo € 14.000.000,-, n.n.) si nici pe noi nu ne-a' mirosit aide la DNA - noroc cu DIICOT-ul, ca e pe urmele noastre! Cu EURO-kakatu' la cur si cu respect, #R

17 noiembrie 2018 12:36

"o firma austriaca" - Buna ziua! Sunt cetateanul care i-a dat mita lu' Tariceanu ($ 800.000,-, n.m.) si ma bucur ca pe mine nu ma umfla nimeni (ca am EURO-pile mai tari decât alde Berlusconi, n.m.) desi am comis EXACT ACELAS DELICT PENAL - Traiasca Uniunea EURO-poollii!

17 noiembrie 2018 12:31

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.