Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Seceta a afectat în această toamnă circa 7.300 hectare de culturi agricole în Vrancea, conform primelor estimări ale Direcţiei Agricole Vrancea, însă suprafaţa calamitată ar putea fi mai mare, având în vedere că datele centralizate până în prezent sunt bazate pe raportările din numai 19 comune.

"Din centralizarea proceselor verbale încheiate în 19 localităţi din Vrancea, de către Comitetele Locale pentru Situaţii de Urgenţă, suprafaţa afectată de secetă în această toamnă ar fi de 7.300 de hectare. Cea mai afectată cultură este cea de rapiţă, cu o suprafaţă de 2.027 hectare. Au mai fost afectate 1.383 hectare însămânţate cu grâu şi 527 hectare însămânţate cu orz. De asemenea, au fost afectate şi 3.410 hectare din zonă de interes ecologic", a declarat, pentru AGERPRES, directorul Direcţiei Agricole Vrancea, Ticu Costandache.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

ariciul Ohooo ati luato cam din timp ca si curvele inainte,ce ati spusia sa fim noi primii fiindca chiar daca nu e asa,ar putea fi ,sau am putea fi crezuti.Si anul asta a fos un an dificil,si uite ca avem grau ,papusoi la greu painea sa scumpeste,iar strugurii si merele au ramas neculese in camp fiindca marii retaileri nu cumpara de la romanul de rand,ori cumpara cu 30 de banuti kg,punand adaos comercial de 300 %.BAAANNUUUL

17 noiembrie 2018 9:13

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul Din investițiile în armament și dezvoltarea lui rezultă SECETE CATASTROFALE. USA Pentagon, Rusia, China, Anglia, Franța, Arabia Saudită, Iran, Coreea de Nord etc.

16 noiembrie 2018 20:21

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.